Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wybory samorządowe w 2024 - B. Olbrys na Prezydenta Łomży kandydatka PiS. |
Tak jak w poprzednich wyborach 2018 pisałem, ze Agnieszka M. będzie startować z PiS na prezydenta , tak w marcu 2024 r . będzie Bogusia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wybory samorządowe w 2024 - B. Olbrys na Prezydenta Łomży kandydatka PiS. |
To musi Łomżanie nieźle nsgrzeszyli, że Opatrzność chce ich tak pokarać TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Jak nie drzwiami, to oknem, jak nie oknem to kominem - zdeterminowane babsko ...
|
|
Nic nie sugeruje ale roztropnie byłoby głosować na kandydata partii rządzącej jaka by nie była przy władzy. Tak mi podpowiada zdrowy rozsądek i dobro naszego miasta. Jak Tfusku zostanie płemiełem to będę głosować tfu na płatfołmę ![]()
|
|
|
To co wtedy prezydent Mariusz zrobi? Chyba tak łatwo miejsca z PIS nie odpuści.
|
|
po wczorajszym wywiadzie na konkurencyjnym portalu to chyba już wszyscy oczy szeroko otworzyli, jest bez szans. DiDi
|
|
Wybory na prezydenta Łomży może wygrać wilKołak przez to, że został odrzucony przez JarKacza, POdobnie jak to było z Chrzanowym młokosem. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Autor: Lobo (---.tor-exit.nothingtohide.nl)Data: 28-10-23 13:09 A ja na PiS ..... ______________ a na kogo komunista, wielbiciel PZPR-pis ma zagłosować? Na Polaka? No skąd, na nadludzi, lepszy sort, towarzyszy z PZPR-pis. Towarzyszko lobo, widzę postępy. Takie macie wytyczne z ministerstwa hejtu PZPR-pis? Widzę przeglądarkę tor. I ty w to wierzysz? Typowy \"ynteligent\" czop PiSdowski. Już ma twoje IP. Za darmo to nawet po ryju nie dostaniesz, nawet takim jak twój, czerwony, komunistyczny, PiSdowski, bezrasowy ryj. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
The graphics Slither Io are visually stunning, with detailed environments, lifelike character models, and impressive special effects.
|
|
Bogusia O. nie nadaje się na urząd prezydenta miasta Łomży
|
|
Takie wybory samorządowe są naprawdę extra wręcz. Jak dla mnie to one są naprawdę niesamowite wręcz. Tak to ja już widzę. ________________________________ pracemagisterskiekrakow
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |