wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zachecam do pisania.....

słuchaj KOSZMITKO!
Ja chodzę do British School, na pewno o nich słyszałaś, duuuuużo ich reklam i ulotek można było spodkać. Jestem zajebiście zadowolona! bardzo mi sie podoba zwłaszcza że uczy mnie całkiem przystojny facet! I NA DODATEK MŁODY. Jestem na trzecim poziomie i jakoś sobie radzę, o innych szkołach trochę słyszałam ale to nic ciekawego, więc sobie nie zawracaj głowy.
POZDRAWIAM
KKONOPKA
PS. MOŻE WY COŚ WIECIE O INNYCH SZKOŁACH??????? JA TEŻ CZEKAM NA CIEKAWE OPINIE. PA

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zachecam do pisania.....

Zgadzam się z "Leszkiem" Najprostrza trasa to przez Warszawe. Nie wjeżdzasz do wa-wy, i nie cisniesz sie też przez Miasto, tylko w Markach zaraz za M1 kręcisz w prawo i trasą 8 zasuwasz omijając prawie całą wawe. Mozesz załapac korek okolo godz 14.30- 17 na Grójeckiej - czyli tej wylotowej, ale nic się nie martw koreczek posuwa się zawsze w miare żwawo. Potem ciśniesz w kierunku na Kraków, i jedziesz całkiem dobrą trasą - podobna jak Warszawa - Białystok, z tym że mniej ruchliwa. W Jankach jest rozjazd - pisze na wielkich znakach kierunek Kraków i prościutko. Jezdziłem ta trasa nie raz, (po drodze do Krynicy) i uważam że jest spox. Pozdrawiam.
P.S.
W piatek popołudniu też jadę ta trasa przez Radom do Krakowa :-)

wszystko zalezy od tego o ile przekroczysz predkosc. Przeciez nie beda scigac nikogo kto przekroczy predkosc tylko 5 km/h. Podobno tez zwracaja uwage na zamoznosc kierowcy. I tak np jak zasuwasz dosc nowym meśkiem to dostaniesz wieksza kwote do zaplaty, dlatego chyba nalezy jezdzic trabantem :) albo czyms w tym guscie wtedy bedzie taniej.

Z okazji 86 rocznicy wielkiego zrywu robotniczego , wszystkim Komuchom /.../ życzę. Szczególne życzenia kieruje do Towarzysza Zenona Piechocińskiego, wielkiego pomnikowego budowniczego. Tym bardziej, że to On właśnie postawił pomnik ku pamięci pokoleń w 70 rocznicę Wielkiego Zrywu Rewolucyjnego. Ku wielkimu rozżaleniu kolegi Zenona nowa zawierucha dziejowa, po 3 latach zmiotła z powierzchni Łomży to dzieło życia kol. Zenona.
Myślę , ze Drogi Zenku nie pogniewasz się, jak zdradze pewną Twoją tajemnice. Już za cztery latka będzie okrągła 90 rocznica .... i być może znowu jakiś pomnik będzie odsłaniany, a wiem, że w piwnicy skrzętnie przechowujesz cudem ( co ja piszę ) szczęśliwie ocaloną tablice z Tamtego pomnika.

(...)Czy lepiej kupić dość stare i tanie polskie auto (np. poloneza czy malucha) czy lepiej kupic coś droższego, co posłuży troche dłużej.(...)

Faja, zastanowilabym sie nad tymi propozycjami, bo jesli masz wydac wiecej na naprawe niz na same dojazdy to....

a golfik...calkiem przyjemne;)

Rewolucjonisto !! Czy zajmujesz sie moze wyburzaniem takich pomników?
jak tak to pieknie bo stawiam wraz sąsiadem Wieskiem Wnoroskim nowa stodołę i trzeba starą rozebrać, skoro się znasz , to byś pomógł to prawie jak pomnik tylko wiecej betonu

Do oh-ah
Może i lomza.info jest lepszym portalem, ale ja wolę ..::4lomza::..is OK!

hej, kozaki jedne. skoroście takie kozaki wielkie, ze macie odwage brudy na wierzch wyciągać, to się przedstawcie. chyba, ze was na to nie stać :P

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org