Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
święty żył znacznie krócej... |
Nie żyje Wanda Półtawska. Przyjaciółka Jana Pawła II miała 101 lat rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: święty żył znacznie krócej... |
To był taki katolicki Breżniew, przez długi czas, mumia siedziała na Piotrowym stolcu…. A kapciowy hulał niczym halny…. urbi et orbi !
|
|
Człowiek rodzi się do życia wiecznego. Wieczności z Bogiem albo Szatanem paplak udaje że tego nie rozumie Kiedy zobaczy w co wdepnął będzie już za późno. Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Żydzicowy dvPOkrato: Ja już dawno zobaczyłem w co wdepnąłem, a raczej w co wpakowała mnie rodzina i sPOłeczność katolicka wychowując na wyznawcę kościoła Rzymskiego. Szybko wyszedłem z tego gvwna i dlatego nie obawiam się wieczności o ile takowa istnieje... rudy błazen z druhem
|
|
Ale że ty wdepnąłeś w takie góvvniane życie, gdzie Dąbrowa Górnicza ze swoją plebanią jest szczytem marzeń to gratuluje, chociaż tego doczesnego. urbi et orbi !
|
|
|
KatoFob paplak prezentuje nam swoją nienawiść do tego co polskie od wieków. Ale są ludzie którzy żyli jak wierzyli. Dziś tacy służą nam za przykład godzien pamięci Rtm. Pilecki do dzieci - „Kochajcie ojczystą ziemię. Kochajcie swoją świętą wiarę i tradycję własnego Narodu. Wyrośnijcie na ludzi honoru, zawsze wierni uznanym przez siebie najwyższym wartościom, którym trzeba służyć całym swoim życiem”. Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Towarzysze Marksa i Stalina i Urbana... wyjedźcie do Brukseli przez Berlin tam jest wasza marksia Mekka po co w Polsce się męczyć Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
...o czem to nieszczęsne dvPOkraszcze erdoli niczym obłąkany kato-POyeb... rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |