Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Politycy PiS straszyli unijnym planem \"jedzenia robaków\". Tłumaczą, czemu poparli rezolucję |
Tytuł z Rzeczpospolitej Za przyjęciem rezolucji w sprawie m.in. potencjału białka pochodzącego z owadów głosowało 307 europosłów. Wśród nich byli przedstawiciele Prawa i Sprawiedliwości, m.in. Joachim Brudziński, Patryk Jaki, Beata Kempa, Beata Szydło, Tomasz Poręba, Ryszard Czarnecki czy Andżelika Możdżanowska. W rozmowie z Interią europoseł Kosma Złotowski powiedział, że doszło do pomyłki. - Prawdopodobnie jednak zmienimy nasze głosowania, póki jeszcze możemy. Mamy na to kilka dni - powiedział. \\\"Jak zwykle kłamiecie. Po prostu tak jak często wasi posłowie pomyliłem się w głosowaniu, co szybko poprawiłem. Mój głos jest na \\\"NIE\\\"\\\" - tłumaczył w mediach społecznościowych Patryk Jaki. Jedno słowo : Barany
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Politycy PiS straszyli unijnym planem \\\"jedzenia robaków\\\". Tłumaczą, czemu poparli rezolucję |
nie napisali towarzyszom z PZPR-pis, który guzik nacisnąć? Inteligetny PiSdzielec. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Re: Politycy PiS straszyli unijnym planem \\\"jedzenia robaków\\\". Tłumaczą, czemu poparli rezolucję |
Witam wszystkich, czarnobylwycieczka.pl to platforma, która oferuje niezapomniane wycieczki do strefy wykluczenia w Czarnobylu. Dzięki bogatej ofercie tras i profesjonalnym przewodnikom każda podróż staje się fascynującym doświadczeniem. Zespół przewodników z pasją dzieli się tajemnicami tego miejsca, dostarczając uczestnikom nie tylko emocji, ale również wiedzy na temat historii katastrofy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |