Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
I najlepiej Niemcom, - darmo. |
cytat: \"Szybko poszło! Trzy dni po wyborach, a Balcerowicz o... prywatyzacji Orlenu. \"No, przekazać, odpaństwowić\" Minęły trzy dni od wyborów parlamentarnych, politycy opozycji (potencjalnej przyszłej koalicji) zdążyli już wycofać się z kilku wyborczych obietnic, a krok dalej poszedł Leszek Balcerowicz, który opowiedział się za... prywatyzacją Orlenu.\"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: I najlepiej Niemcom, - darmo. |
Jeszcze LOT niemiaszkom. I azoty Rosjanom.
|
|
spokojnie forumowicze, to tylko kwiiiiiiiiiik czerwonej, komunistycznej PiSdowskiej świni, siłą odrywanej od koryta. Skończy się pasożytowanie. Do pracy legaci, a nie tylko drzeć ryja PiSda, PiSda. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ziuta krasnaja blać Widać żeś zapracowany jak 100-kvtasow.
|
|
Jestem za, oddać Niemiaszkom Orlen nawet za darmo wszak POd warunkiem, że nie zdymisjonują Obajtego. To byłaby niezła zemsta za II wojnę... rudy błazen z druhem
|
|
Proponuję zapoznać się, ile to miliardów zł. Orlen wnosi do budżetu Polski. No ale po cco dla Polski, skoro może dla Berlina.
|
|
cytat: \"W 2023 r. daniny podatkowe Orlenu powinny sięgnąć blisko 70 mld zł, co będzie oznaczało, że koncern zapewni ok. 12 proc. całych wpływów do budżetu państwa - oszacował w środę na konferencji wynikowej wiceprezes Orlenu ds. finansowych Janusz Szewczak.\" \"fur deutschland\"!
|
|
Elyta platfusiarska tylko tak prdololi a jak przyjdzie czas to wygłodniałe kundle rzucą się na stołki z wywalonymi jęzorami. Co chwila tylko będą się zmieniać i zgarniać odprawy i inne profity z racji wyzwolenia Polski spod reżimu. Na szczęście ten rząd długo nie przetrwa bo się pozagryzają w walce o lepsze fuchy
|
|
|
Orlen wnosi do budżetu, ale partyjnego, dla PiSlamskiej mafii... rudy błazen z druhem
|
|
do pracy czopy PiSdowskie, a nie tylko PiSda, PiSda. Towarzyszko aparata vel ziuto krasnaja bladzio, twoje wyznania zwisają mi jak twoje ukochane hemoroidy I sekretarza KC PZPR-pis. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
...ale Arabom za cenę jednego uPOsażenia piłkarza można, a ci mogą POtem odsprzedać Ruskim za ogromne miliony dolców... rudy błazen z druhem
|
|
Obajtka oddamy po wyroku do haremu gejowskiego Arabom niech odrabia …. Żeby nie być posądzonym o sutenerstwo Oczywiście chodzi o zmywak. ;) — P.S Sąsiad robi eksperyment od „wygranych” wyborów chodzi w koszulce z logo PIS. Został juz opluty, słownie znieważony od złodziei i bandytów i dostał w pysk. Boje sie pomyśleć co to będzie jak wyjdzie z domu. Było ***** *** będzie krata w celi ##### ###
|
|
ziuta krasnaja blać Nie tylko moje wyznania, tobie już wszystko obwisło. Z mózgiem włącznie.
|
|
towarzyszko aparata vel ziuto krasnaja bladzio. ____________________________ podnosisz kwiiiiiiiik, bo czeka cię konieczność pracy i będziesz musiała płacić obniżone podatki z 17 na 21 procent. A nie tylko PiSda. Towarzyszko aparata vel ziuto krasnaja bladzio, cóż za wyznanie. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ziuta krasnaja blać Mnie może czekać jedynie to, co rudy wraz z POyebami, zrobią z naszym krajem: - kvrestvo z tragedią.
|
|
towarzyszko bambusa vel aparato vel ziuto krasnaja bladzio __________________________ cóż za wyznanie. To, że jesteś czerwoną kvrwą to wcale mi nie jest zaskoczeniem. Przestań się sama biczować. Do pracy pasożycie PiSdowski. I przestań kwiiiiiiiiiiczeć. Życie po PZPR-pis istnieje. Tylko nie ma PiSda. A tak poza tym dla mnie możesz sobie być i ziutą krasnają bladzią, aparatą, bambusą ...... Mi zawsze będziesz czerwoną, komunistyczną, PiSdowską świnią. Sprzedajną czerwoną kvrwą za jedyne PiSda. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ziuta krasnaja blać Nie ma gorszej czerwonej kvrvy od ciebie krasnaja mordo.
|
|
kvrestvo z tragedią już było, trwało aż 8 lat, teraz trzeba POsprzątać, wyrwać PiSlamskie chwasty... rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |