poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
adamosxx forumowy gnom

jestescie pojebani wszyscy którzy pisza że mozna jechac 40km/h to nie te czasy drzewa nie przeszkadzały naszym dziadkom którzy jeżdzili w konia teraz przypominam mamy 21 wiek i dzewa powinny rosnąc w lesie a ci co twierdzą ze to wariaci pędzą powini dostać po dwa lata i mieć orzeczony dorzywotni zakaz prowadzenia samochodu ponieważ stwarzają większe zagrożenie niż jeszcze rosnace palmy które powoli są wycinane czyli istnieje iskierka nadziei że kiedyś bedzie lepiej=bez palm przy drodze

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: adamosxx forumowy gnom

Wiecie cos na ten temat ? slyszalem ze takie cos ma wejsc, niektorzy mowia ze juz jest od 4 lat, a niektorzy ze nie wejdzie. i kogo tu sie sluchac.. ?

Kup sobie jeszcze samochod, zdejmij ostatni tlumik zebys byl slyszalny z 500m, naklej plomienie po bokach i zaloz kolpaki "ala alusy". Koks+fura = wszystkie blachary beda Twoje :D

jak do tej pory nic konkretnego się niedowiedziałem,tylko domniemania (moim zdanim) itp.

pytam jeszcze raz,kto korzysta z internetu z multimedia i jakie konkretne problemy wystąpiły???

waldek 27

nie płacz - kiedy odjade tramwaj???

jak 16 latek bedzie na dridze to wypadków będzie od groma

1. Zróbcie własne pestki wspierające ŁKS
2. Tragicznie to wygląda jak kibice robią syf na własnym stadionie, plując w dodatku pestkami na plecy sąsiada :P
3. To teraz można dostać w mordę jak przyjdzie się z tymi pestkami na stadion?
4. Taki temat, pełen nienawiści, ksenofobii, zaślepienia, wyjaśnia każdemu normalnemu człowiekowi dlaczego nie warto chodzić na mecze i dlaczego nie warto by ŁKS awansował.

Prymitywne buraki jesteście, a piszę to na podstawie waszych postów, a nie tego czy ktoś kibicuje Jadze, ŁKS-owi czy innemu klubowi.

taki przepis nigdy nie przejdzie . . . a tak odbiegając od tematu po co takim dzieciom prawo jazdy?? żeby jeździć do gimnazjum samochodem ?? i tam niewiadomo co robić. Zupełnie bezsensowna była by ta zmiana a pociągnęła by za sobą wiele złych a nawet tragicznych skutków.

to ostatnie jest najlepsze :D

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org