Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
adamosxx forumowy gnom |
jestescie pojebani wszyscy którzy pisza że mozna jechac 40km/h to nie te czasy drzewa nie przeszkadzały naszym dziadkom którzy jeżdzili w konia teraz przypominam mamy 21 wiek i dzewa powinny rosnąc w lesie a ci co twierdzą ze to wariaci pędzą powini dostać po dwa lata i mieć orzeczony dorzywotni zakaz prowadzenia samochodu ponieważ stwarzają większe zagrożenie niż jeszcze rosnace palmy które powoli są wycinane czyli istnieje iskierka nadziei że kiedyś bedzie lepiej=bez palm przy drodze
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: adamosxx forumowy gnom |
Wiecie cos na ten temat ? slyszalem ze takie cos ma wejsc, niektorzy mowia ze juz jest od 4 lat, a niektorzy ze nie wejdzie. i kogo tu sie sluchac.. ?
|
|
Kup sobie jeszcze samochod, zdejmij ostatni tlumik zebys byl slyszalny z 500m, naklej plomienie po bokach i zaloz kolpaki "ala alusy". Koks+fura = wszystkie blachary beda Twoje :D
|
|
jak do tej pory nic konkretnego się niedowiedziałem,tylko domniemania (moim zdanim) itp. pytam jeszcze raz,kto korzysta z internetu z multimedia i jakie konkretne problemy wystąpiły??? waldek 27 nie płacz - kiedy odjade tramwaj???
|
|
jak 16 latek bedzie na dridze to wypadków będzie od groma
|
|
1. Zróbcie własne pestki wspierające ŁKS 2. Tragicznie to wygląda jak kibice robią syf na własnym stadionie, plując w dodatku pestkami na plecy sąsiada :P 3. To teraz można dostać w mordę jak przyjdzie się z tymi pestkami na stadion? 4. Taki temat, pełen nienawiści, ksenofobii, zaślepienia, wyjaśnia każdemu normalnemu człowiekowi dlaczego nie warto chodzić na mecze i dlaczego nie warto by ŁKS awansował. Prymitywne buraki jesteście, a piszę to na podstawie waszych postów, a nie tego czy ktoś kibicuje Jadze, ŁKS-owi czy innemu klubowi.
|
|
taki przepis nigdy nie przejdzie . . . a tak odbiegając od tematu po co takim dzieciom prawo jazdy?? żeby jeździć do gimnazjum samochodem ?? i tam niewiadomo co robić. Zupełnie bezsensowna była by ta zmiana a pociągnęła by za sobą wiele złych a nawet tragicznych skutków.
|
|
to ostatnie jest najlepsze :D "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |