Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Budżet Polski w oparach propagandy PO |
waldek a co ty chcesz szukac i z tego co wiem to nie wszystkie kobiety maja strefy erogenne tylk ow pochwie takze nie musisz dokladnie opiswac swoich doswiadczen bo to nie zaciekawe jest :// Jurand
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Budżet Polski w oparach propagandy PO |
Znowu poplatają swoje bajeczki niedzielni kierowcy! Pytam: czy drzewa rosną na samej drodze, że na nie wjeżdżacie? Czy To wina drzew, że za kierownicą siedzą głupki bez wyobraźni obdarzeni fantazją rodem z równie głupkowatych amerykańskich filmów? Kiedy "umiejętności kierowcy" wystarczają na jazdę 40km/godz. , a tenże grzeje 120- to wtedy drzewa "pojawiają się mu' na samym środeczku drogi. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
mam BIX 6333 i BL 18333 chcecie?
|
|
|
|
meloman6 pewnie kinowa wersja i slychac jak ludzie gadajo i sie brechtajo "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Zgadza SIĘ!!! Też coś o tym słyszałem ale co za debil by poparł taką ustawę, przeciez danie prawka takemu dzieciakowi to tak jak by skazać do na samobujstwo!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |