Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Końpederaści uPOkorzeni |
Żydzicowy dvPOkrata chyba się już POchlastał z rozpaczy... rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Końpederaści uPOkorzeni |
Żydzicowy dVPOkrata - @paplik (---.ip-188-165-65.eu)- nie kandydowałem. Więc nie mam żałoby ani morowych myśli. Pozostaje mi tylko westchnąć - wszystko co szkodzi Polsce bardzo przyspieszy. Z cechą - że wszystko będzie teraz z niemiecką butą i podłą twarzą kaczora Donalda “” “ferajna bezrefleksyjnych dyletantów” Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Może w końcu pozbędą się tego zdemenciałego, niepoczytalnego syfilityka Korwina? .
|
|
Żydzicowy dVPOkrata - @paplik (---.ip-188-165-65.eu)- nie kandydowałem. Więc nie mam żałoby ani morowych myśli. Pozostaje mi tylko westchnąć - wszystko co szkodzi Polsce bardzo przyspieszy. Z cechą - że wszystko będzie teraz z niemiecką butą i podłą twarzą kaczora Donalda ... “POPatry” z PiS - “ferajna bezrefleksyjnych dyletantów” musi oddać władzę “POPolom” ze Bandy Czworga. Chyba że uda się im przekupić “Trzecią Nogę” Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
...będziesz miał większe szanse wyleczyć się z obsesji i chorobliwych urojeń... rudy błazen z druhem
|
|
hajhitla dvpokrato, twoje marzenie wybudowania setek obozów koncentracyjnych i przyłączenie Polski do twojej ukochanej ojczyzny Rosji troszkę się oddala w czasie. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
A w temacie. Hajhitlo dvpokrato, ie ka dodawałaś, a co twoje nazwisko robiło na liście wyborczej? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Ewa Zajączkowska-Hernik: Konfederacja jest projektem długoterminowym. Nie wywiesi białej flagi https://dorzeczy.pl/opinie/492981/zajaczkowska-komentuje-wynik-konfederacji-w-wyborach.html Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Białej flagi nie wywiesi. Wywiesi brunatną. Po powrocie z kibla. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Konfederacja walczy z socjalizmami populistów i folksdojczy. Też populistów. Marksistowskich Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
...z ową Zajączkowską rzeczywiście można tworzyć długoterminowe projekty, wszak z wyglądu wynika, że daleko jej do przeterminowania... rudy błazen z druhem
|
|
Będzie jeszcze Karina Bosak. Z trójką dzieci W miejsce Janusza Korwin-Mikke Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
...ta nie w moim typie... rudy błazen z druhem
|
|
Kiedyś Cejrowski powiedział- “Z głupkami nie należy dyskutować. Przed głupkami trzeba się bronić“ Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
deokrata napisał(a): > Kiedyś Cejrowski powiedział- Cejrowski to żyd! Jak Holland, Bergman, Morel czy inni tacy.... .
|
|
Na szczęście konfederacja po wyborach to jak ta postytuta męska na plebani w Dąbrowie Górniczej przeorana dogłębnie. Tylko Frajerzy się nabiorą na te puste sztuczki nazi-debili mentzów i Bosaków.
|
|
Nom jak na razie to chyba nie jest źle
|
|
„… chyba nie jest źle…” To zależy , dla geja prostytutki w tej roli Konfederacja ze sPiSdżonaą miną mentza kiepsko lewo na nazi-goleniach stoi po czochraniu. ,
|
|
@atbis (---.swiatlowod.avito.pl)- powinieneś zmienić nick na mętbis. Albo i mętbis+ Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
? Hm:) mętbis ? …is? To dzięki ale byłoby podobnie do twojego nicku jak PENIS więc podziękuję Szmato faszystowska z Pedofiilsko sKowinionej partyjki. A i o poranku cmoknij w napletek na pocieszenie Mentza bo zdaje się że ten hitlerjungen jest załamany przegraną i oby sobie krzywdy nie zrobił czy jakiego samookaleczenia gdy przPiSdzi klapą pieca w nazi-krematorium sobie w łeb. Mała strata dla ludzkości ale klapy szkoda. Yebać i konfederację.
|
|
No i końca dostała 7 mandatów więcej. To siedem osób więcej do pilnowania złodziejów z PO i PiS
|
|
...jeśli rzeczywiście będą pilnować rzetelnie to ja jestem na tak, jednak stawiam diamenty p/ko orzechom, że już niedługo POkaźna liczba z tej 18-stki przejdzie wiernie służyć do PiSlamskiej, mafii... rudy błazen z druhem
|
|
Zobaczymy, prędzej lewica się sprzeda za przysłowiowe srebrniki, zresztą z lewicy już przechodził jakiś plankton sejmowy
|
|
lewica do pisu hahaha, wyjmij leb ze swojej d.py.. konfa juz dawno ustawiona z pisiorami, matouszek w niedziele o 21 plakal nad ich mizernym wynikiem ***** ***
|
|
|
...przeszła jedna durnota i właśnie na PiSlamskiej liście hańby przepadła w PiSdu... rudy błazen z druhem
|
|
A ta wasza kandydat na prezia Ogórek? Za co się sprzedała?
|
|
Sławomir Mentzen został posłem uzyskując 3 wynik w Wszawie Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |