Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wstydzą się że są Polakami |
Platfusiarnia się nas wstydzi, najchętniej mówili by po niemiecku, żarli posłusznie robaki i szczepili się ch#j wie czym https://wiadomosci.wp.pl/wstydze-sie-ze-jestem-polka-kandydatka-ko-zareagowala-na-oburzenie-po-nagraniu-6950235558476384a?utm_source=combreak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wstydzą się że są Polakami |
PiSlamiści skompromitowali, ośmieszyli, zbeszcześcili POlskę i POlaków i rzeczywiście dziś każdy normalny musi w świecie cywilizowanym wstydzić się za kato-POlaków, bo oni dziś POdpalają Europę jak kiedyś POdpalili stodołę pełną żywych dzieci, kobiet i starców... rudy błazen z druhem
|
|
Ty skvr....tfuuu! Kasia..
|
|
De.bilko: ...zostaw mojego adwersarza nie`dotyczy w sPOkoju, on tylko czasami wyPiSuje bzdury niczym ślepy ch.. ... rudy błazen z druhem
|
|
Te wszystkie opozycyjne kvrvy jednego się nie wstydzą: - brać niemałą kasę polskich podatników.
|
|
Ty mały paplakopodobny uju dobrze wiesz do kogo był skierowany mój wpis....tfuuu kanalio! Kasia..
|
|
Jestem dumny bo jestem Polakiem |
|
Towarzyszko lobo, ty nie jesteś Polakiem. Ty jesteś lepszy sort na usługach Putina. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
A co kartoflu, to ty na tym gminnym forum wyznaczasz kto jest kim? Niniejszym stwierdzam, że jesteś zasrancem mogącym decydować czy masz jeść kaszankę czy salceson i zagryzać kartoflami
|
|
Towarzyszko lobo, od dawna wiem kim jesteś,gdzie mieszkasz i co sobą reprezentujesz. Czop PiSdowski to dla ciebie największe wyróżnienie i zaszczyt. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Paplak a ty się wstydzisz?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |