Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pandora Gate – skandal pedofilski paplaków |
Only more give you more satisfaction Pandora Gate – skandal pedofilski, który wybuchł w Polsce w październiku 2023 roku. Sprawę nagłośnił youtuber Sylwester Wardęga, który opublikował film ujawniający kontakty pedofilskie znanych polskich celebrytów ze środowiska internetowego z nieletnimi .… See more Jeśli chcesz zobaczyć more [więcej - dopisek dla paplaków] to się mocno zdziwisz, bo zobaczysz to: Niestety celebryci mają na tyle dobre wejścia, że zablokowali te informacje. Czy to dlatego taka cisza na ten temat panuje m.in. na tym gminnym forum? Niechby to był ksiądz, oj dali by mu paplaki bobu ….... ale to ich kolesie wpadli, więc wszyscy paplacy podciągnęli ogony pod siebie i warują. A paplacy będący uczestnikami tej afery robią pod siebie i zastanawiają się gdzie tu zwiać, żeby nie podlegać ekstradycji do Polski. Tak, że tegies --------------- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pandora Gate – skandal pedofilski paplaków |
srańsky, ty też jesteś pedofilem, więc odwracasz uwagę, od tego, jakże ważnego problemu
|
|
Nie trolluj mi wątku prymitywie, wyp ....ad stąd ....
|
|
Ja mogę ci chętnie obić facjatę, jak podasz imię naźwisko i PESEL
|
|
towarzyszko lobo, pedofilić dzieci mają prawo wyłącznie kapłani sekty nienawiści. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
No - już jednego prymitywa mamy ... Dalej paplaki, nie pchać się - dla wszystkich miejsca starczy .....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |