Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jak PiSlamistka to żyje w grzechu... |
\"Według serwisu Pomponik, dla Danuty zakończył swoje pierwsze małżeństwo i wkrótce składał jej przysięgę. — Kiedy wychodziłam za mąż, byłam bardzo młoda i chciałam tylko kochać, być kochaną i mieć zdrowe dzieci. I o to prosiłam Boga — wyznała \"Życiu na Gorąco\" dziennikarka.\" ...a co Bóg na cudzołóstwo i życie z rozwodnikiem, o takiej dvpereli jak rozbicie małżeństwa nawet nie wsPOmnę... rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jak PiSlamistka to żyje w grzechu... |
A znasz towarzysza z PZPR-pis, który nie jest po rozwodzie? Przepraszam. I sekretarz KC PZPR-pis nie jest po rozwodzie. Ale wyjątki potwierdzają regułę nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
No dobrze - a ty mocno przejmujesz się swoimi grzechami wołającymi o pomstę do Nieba? Przejmujesz się? Niejako - szatan komżę nałożył i na Mszę... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. Dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
hajhitlo dvpokrato, jako członkini faszystowskiej partii i sekty nienawiści toruńskiej, co możesz powiedzieć o grzechu, kiedy ty nienawidzisz wszystkich, którzy nie podzielają twoich faszystowskich poglądów. Ty też uważasz jak twoi partyjni koledzy z hajhitla partii, że żona to składowa dobytku mężczyzny? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
|
Kmiocicowy dvPOkrato, mnie grzechy nie obowiązują, bo nie należę do kato-religii, ale mimo tego takich nie POpełniłem w jakich trwa zatwardziale ikona TVPiS i PiSłanka w jednym, co jest kolejnym dowodem na totalną obłudę i zakłamanie tej mafii. rudy błazen z druhem
|
|
|
Kmiocicowy paplak @paplik- ... Poniższa fotografia pochodzi z portalu Il Giornale d’Italia (sierpień 2021). Pokazuje przygotowania do „parady” „gejowska duma”. Bezwstydnicy Czyli mała dziewczynka wśród mężczyzn w ubraniach [tfuu] BDSM Rowery i pedały i niewinne dziewczę. I co wkrótce dzieciątko wybierze normalność czy sodomię Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Kmiocicowy paplak @paplik- ... Ta rewolucja zaczęła sie po I wojnie światowej. Od lat sześćdziesiątych XX w. to już równia pochyła. Natomiast Una antyEuropejska - moralna przepaść! Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Nie uważam związku POmiędzy rozwiedzionymi za moralne zło, piętnuję tylko katolską obłudę i zakłamanie POlegającą na firmowaniu i propagandzie czegoś przeciwnego od tego, co się robi w codziennym życiu osobistym... rudy błazen z druhem
|
|
To ty jesteś jakby na służbie u szatana. On najpierw wprowadza Holeckich na manowce a potem ustami lewaka moralisty ciosa kołki na forum Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
hajhitla dvpokrato, ale ty masz marzenia. A co tam u was w sekcie nienawiści toruńskiej? Nadal zamawiacie męskie prostytutki? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Kmiocicowy dvPOkrato, co złego dzieje się temu dziecku na przedstawionym zdjęciu..? bałbym się o nie gdyby była otoczona POstaciami ubranymi w sutanny... rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |