wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Weszli i zabili na miejscu

Polecam Yam.

Rayben: Chcesz się przejechać do Poznania, na "Manieczki" ? Mamy jeszcze jedno wolne miejsce ;-)

Re5pect.

Mr S

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Weszli i zabili na miejscu

ale byłaby jazda....burza mózgów...co niektórzy daliby sobie po razie, za poglądy... :-)))))pomysł zarąbisty

mogło by być całkiem miło. pod warunkiem, że nikt by sie pod nikogo nie podszywał . ale tak ogolnie pomysł jest ok :):Pysiaczek napisał(a):

Lechu skoro masz coś przeciwko forum w sieci to po co tutaj zaglądasz ?, bardzo wielu ludziom taka forma odpowiada. Ponadto pewnie już zauważyłeś żę zostałeś przegłosowany więc odpuść sobie. Polaczki właśnie mają to do siebie że jak coś im nie pasuje to wyrwać, zniszczyć, spalić - "bo jak mi coś przeszkadza to po co mają korzystać z tego inni ?" - ot takie to myślenie. I pewnie jeszcze będziesz się upierał przy swoim. A gdzie zasadnicza idea Internetu ? - wolność słowa - piszę jak chcę, o czym chcę i kiedy chcę i nic nikomu do tego - pod warunkiem że nie obrażam innych.
Będę chciał się zapytać kto ma osławioną "fifę" to się zapytam bo nie interesuje mnie to że komuś to się podoba czy nie.

Sars

Ja tam się sam nauczyłem, trochę samozaparcia tylko trzeba

Zeus

Ale "Komputer Świat" to gazetka dla laików totalnych.

Jeśłi ktoś zdawał taki test lub ma informacje na jego temat to proszę o kontakt.

MONIKAS: myśl nad tym kursem - czekam na GG 1515637 ;-)

Co do spotkania to będzie super, jak napisał(a) Pysiaczek będzie to prawdziwa burza mózgów !!!

Sars

Dlatego zrobili "Eksperta".

Sars

No właśnie..... szara łomżyńska rzeczywistość...

Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.......

Sars

Ja bym wolał jednak jechać tak żeby ominąć Warszawę.

no to mozesz w ostrowii odbic na Minsk Mazowiecki, w minsku jechac na Gore kalwarie, warke, bialobrzegi i do Radomia. Ale w tym przypadku masz troche bardziej zamotana trase.W sumie odlegosc podobna, ale ja osobiscie polecam przez Wa-we, bo naprawde prosta droga.

Sars

......... walisz normalnie do Wawy, w Markach odbijasz na Toruńską (cały czas droga nr 8) w Jankach wjeżdżasz na droge nr 7 i walisz cały czas prosto... ja tak jeździłem i było ok......

UNITECHNIK

ja z miłą chęcią przyszedł bym na to spotkanie, bo zawsze warto się z młodymi ludzmi spotkac i powymieniac poglądy. 5 latek temu jechałem 500km na podobne spotkanie. Niestety 8 listopada nie pasuje mi wogule, i gdyby była mozliwośc przesunięcia spotkania na 12 likstopada. To jest środa, środek tygodnia, (byc może w obote będzie chciał gdzies jechać - tak jak ja w góry :-) ) Do środy zapewne więcej ludzików sie dowie o spotkaniu, więc może jednak na środe 12 listopada ? Zadecydujecie sami.
Pozdrawiam

Zgodze sie z Wami że podatek Vat -m nieuzasadniony, ale będzi enaliczony w większej wysokości niż dotychczas, ale sa to koszty które trzeba bedzie ponieść. Bo to jest sk... samego U.E. do którego sie pchamy - ja gosowałem ostro przeciw ! ale jesli będzi ekonkurencja, i walka o klienta, wtenczas będzie usługa taniała. Dl amei bez róznocy czy zapłace 100zł + 7 Vat, czy też 89,9zł +19 Vatu. Ważne by finalnie kosztowało to mniej ! i tyle. Podatkami niech się zajmuje firma, mnei interesuje tani i szybki internet i mogę płacić 1 zł + 400%vatu, ale nie 5zł + 7 Vat !
Dzięki, pozdrawiam

Sars

...nie wiem czy toto ale chyba tez tak mysle ze to bedzie kufland:)a jest moze jego stronka ?
chalbym zobacyzc ten supermarket czy jakos tak

Damianek16:
Po 1. Tu nie ma co myśleć/uważać, bo to są fakty.
Po 2. Odświeżasz dosyć stary temat nie wnosząc nic do dyskusji.
Po 3. Naucz się czytać posty. Adres strony masz wyżej.
Po 4. Piszesz chaotycznie i ciężko zrozumieć twoje wypowiedzi.
Po 5. Dzisiaj jestem wyjątkowo cierpliwy i wyrozumiały.

Sorry, że akurat tutaj to piszę, ale robisz straszny śmietnik na forum i musiałem...

Jeżeli zwykły przeciętny zjadacz chleba po raz pierwszy wszedłby na tą stronę, od razu zauważyłby, że jest ono wykorzystywane prawie tylko to załatwiania jakichś prywatnych porachunków. Pamiętam "piękne" czasy kilka lat temu gdy jesczze byłem uczniem gdy koledzy załatwiali swoje porachunki przy pomocy pięści jakimś odsobnionym miejscu. Byćmoże nie jets to zbyt humanitarne, ale skoro oboje tego chcieli to czemu nie mieliby tego tak zrobić. Z tego co się dzieje w tej chwili wynika że taka forma załatwiania sprawa zamarła a wszyscy "tłuką" się na forum i radni i uczniowie i zwykli mieszkancy Gdybym ja był prezydentem tego miasta to po publikacjach na tym forum chyba zrezygnowałbym ze swojego stanowiska Wladzom portalu proponuję wprowadzenie jakiegoś sitka dzięki kóremu trafiały do internetu tylko wybrane wiadomości

Sugerowałbym coś bardziej bezpiecznego. Audi A6, A8, BMW seria 7, Mercedes S klasse, Saab 9-5, czy Volvo S 70

Witam.
To, że sprzęt się psuje - ma prawo. To jest tylko elektronika, a przy takiej eksploatacji tym bardziej. Wszędzie i na wszystko nie ma pieniędzy, a na pracowników i organizację pracy w przychodniach przyszpitalnych i na oddziałach możemy narzekać i powinniśmy to robić. Przez niektore dzalania samych pracownikow szpital traci pieniadze.
Przyklad:
Jeżeli na wizytę w łomżyńskiej poradni specjalistycznej (nie podam jakiej) czeka się 3 miesiące, bo sa zaleglosci w badaniach, a lekarz jest na urlopie, a w takiej samej poradni w Białymstoku - tylko 7 dni, to chyba coś jest nie tak. Pojechałam do Białegostoku bo nie mogłam czekać. I kto wezmie pieniadze za wizyte oraz ilu pacjentow ucieka do innych miast na leczenie?. Odpowiedzcie sobie sami.

Pozdrawiam.

hm :) stronka ok :) ale jak na nią po raz pierwszy zajrzalem, to myslalem,ze to strona gwiezdnych wojen :) hehe , taki pojazd kosmiczny tam u gory i wierza kontroli pojazdów :) hehe... ale tak całkiem spoko. chociaz mam kilka uwag, ale sa male i nie warto ich mowic.

heheheh wszystko można dostać w akademikach
a w łomży to trochę problem ale jak masz net i dobre łącze to ściągnij sobie od kogoś z netu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org