poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Murzyni - najbezwzgledniejsi rasiści( dobitny przykład)

3 zł za godzinę to rzeczywiście mało, takie niestety mamy realia. Koszty pracy są u nas ogromne, dlatego pieniądze otrzymywane na rękę wychodzą takie, a nie inne. Ponadto stawka zależy też od Twojego wieku, doświadczenia i tego, co masz na CV.
Przy 40 godzinach pracy tygodniowo daje Ci to 120 złotych na tydzień, czyli ok. 500 złotych na miesiąc. Płaca minimalna netto wynosi aktualnie 728,27 zł miesięcznie. Czy warto? Każdy sam sobie musi odpowiedzieć. Ktoś z pewnością zgodzi się na takie warunki. Bynajmniej, nie dziwię się, że odmówiłes, też prawdopodobnie bym tak zrobił.
Jeśli będziesz szukał z uporem z pewnością do wakacji coś godziwego znajdziesz. Pozdrawiam :)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Murzyni - najbezwzgledniejsi rasiści( dobitny przykład)

Dlatego że dostał pewnie esemesa od dziewczyny i nie wiedział co ma zrobić.??? Dobre! ha ha ha

a to jutro nie ma pisemnej?

"Narzekają felietoniści, a na niektórych z nich informatycy spółdzielni mieszkaniowej, łomżyńskiej. Na bliźniego swego, ale nigdy na siebie samego."

Mariusz
1. nie jestem informatykiem :)
2. nawet nie wiesz ile razy sam na siebie narzekam :)

Pozdrawiam serdecznie

Ps Pisz dalej :))

j23-znowu nadaje....

WSTYD..............

Jak można mieć sumienie płacić komuś marne grosze za ciężką pracę , a samemu z tej pracy napychać sobie kieszeń ciężkim szmalem - wstyd.

Człowiek mający choć troszkę honoru nie zapłaci komuś za pracę na etacie 500 zł za miesiąc - to po prostu chamstwo - wstyd.

Żałosne postaci - za dzień ciężkiej pracy z łopatą płaci 30 złotych, ale pójdzie do kościoła i na tacę potrafi rzucić 100 - to jast dobry człowiek???

Inny ma opory żeby dać 50 zł więcej za miesiąc pracownikowi , ale bez oporu wydaje 100 np na flaszkę whisky - to jest chamstwo, totalny brak szacunku dla ludzi, to nie jest normalne - to jest zwierzęce.

Apeluję do urzędników - przyjrzyjcie się wyzyskiwaczom - szczególnie przejrzyjcie wykorzystanie dofinansowania dla niepełnosprawnych - na porządku dziennym jest , że inaczej zarabiają "do ręki" a inaczej na papierze - bo od zarobków na papierze jest dofinansowanie - wystarczy porozmawiać z rencistami.

Można zacząć od sprawdzenia którzy pracodawcy nie przelewają wypłat na konta , a wypłacają do ręki - to jest wskazania , gdzie jest krętactwo.

A pracownikom proponuję brać przykład z biedronki - można powalczyć.

PS Jeżeli nie będzie chętnych na pracę za 3 zł to stawki wzrosną - ale na to trzeba niestety czasu.

hehehe, niestety nie wszyscy to rozumieja, a Angel pisze ze zeby duzo zarabiac trzeba miec szkole :D hehehe

a ile to duzo 1500zl ? mowa o lomzy. Starczy CI na usamodzielnienie sie i godne zycie ?

smiech doslownie.

pozdrawiam

brawo za podejscie, dawajcie sie gnoic dorobkiewiczom.

podaje firme gdzie cie zeszmaca na MAX:
F.H. Cheap-but, wlasciciel CTO

pozdrawiam

W chwili obecnej korzystam z internetu z IST s.c. jak do tej pory nie miałem najmniejszych problemów, może ktoś korzysta i internetu z multimedia szybkośc 128/64 kb/s lub 256/128 kb/s,prosze o porównanie czy chodzi bezproblemowo w chwili obecnej są duże promocje w multimedia.

waldek 27

nie płacz - kiedy odjade tramwaj???

Nemo. I autobusem można najechać na drzewo

Mija właśnie dwunasta rocznica największej katastrofy autobusowej w historii Polski. 2 maja 1994 roku w przeładowanym autobusie PKS jadącym na trasie Kartuzy - Gdańsk nie wytrzymuje obciążenia i pęka opona prawego przedniego koła. Skutkiem tego autobus zjeżdża nagle na pobocze i uderza w drzewo, które niczym skalpel rozcina karoserię.

W wypadku tym zginęły wtedy 32 osoby, a 45 zostało rannych (autobus tego typu mógł zabrać maksymalnie 48 osób!).

Rosnące na poboczach dróg drzewa przyczyniają się do śmierci około tysiąca osób rocznie. W 2005 roku doszło do 15344 wypadków najechania na przydrożne drzewo. Śmierć poniosło w nich 1025 użytkowników dróg, rannych zostało 7855 osób

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

????????

Jedynka to wał za laskiem jednaczewskiem, a po lewej stronie wiadać Piątnicę. A gdzie jest miejsce z drugiego zdjęcia to nie mam pojęcia...

Kwiaciarnia Marzenie tam są najpiękniejsze kwiaty i bukiety :D

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org