wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co ma być jesienią...

3zł/h jak na początek to i to jest dobre lepszo to niz 0 zł/h

Zbych

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co ma być jesienią...

No panowie - jazda!

Kazdy kto pojedzie do Suwalk dostanie w autokarze puszek piwa Łomza Export.

Zapraszamy i do zobaczenia w sobote!!

Zbych

np. fabryka mebli na poznaskiej tez tam jest wyzysk na 3 zmiany robia za marne grosze wiem bo sam tam robilem swego czasu.

np. fabryka mebli na poznaskiej tez tam jest wyzysk na 3 zmiany robia za marne grosze wiem bo sam tam robilem swego czasu.

sorry nie ten temat pomylilo mi sie hehe.

Wywieź tabliczkę, że wchodzisz do obozu koncentracyjnego i jak nie bedziesz pracował godnie to narq =P.

Zbych

Słuchaj Pakero,
Pozatym taki typ budzi respect u ludzi wiecej lepiej być przypakowany niż zje... cieniasem:P - jeśli myślisz, że jako kafar będziesz budził respekt to się mylisz - no, chyba, że respekt u panieniek z klubu Atom i Metro lub młodszych kolegów z gimnazjum. Oczywiście będą się Ciebie bać także Ci, co nie znają się na rzeczy (nie ćwiczą na siłce lub czegoś innego). Jak kiedyś trafisz na jakiegoś dobrego boksera, karatekę lub judokę to wiedz, że obije Ci buźkę w minutę i żadna masa Ci tu nie pomoże. Tak więc jeśli myślisz, że masa zrobi z Ciebie nipokonanego fightera to się mylisz :-)
Jest Różnica Na Wielką Klate trzeba tyrać 10 lat a na koksie zrobisz to samo w 2 lata:P - otóż ta Twoja "Wielka Klata" spadnie jak tylko odstawisz koks i intensywny trening, wiedz o tym. Będziesz miał pryszczate, otłuszczone cielsko i nalaną twarz. Bardzo ładnie Ci napisał Ciapek, ja dodam od siebie, że przy wadze i wzroście, o którym mówiłeś jeśli dodasz na siebie sporo sztucznej masy to siądą Ci stawy. W następnej kolejności będzie wątroba - nie siądzie Ci od razu, ale jak przedobrzysz, to będzie Cię bolała. Dodatkowo to, o czym pisał Ciapek - trądzik będziesz miał taki, że Twoje plecy będą przypominały pizzę. Jak zaczynasz ćwiczyć, to organizm rośnie bardzo szybko - Twój naturalny testosteron powoduje przyrost masy. Umiejętna dieta + wypoczynek = wzrost. Taki stan trwa 2-3 lata (zależy od indywidualnych cech tj. genetycznych predyspozycji). Jak w tym czasie dołożysz koks to zdublujesz efekt. Lepiej jest lekki doping zastosować po 2,3 latach ćwiczeń i to jako dodatek do dobrej diety i suplementacji a nie zamiast.
I teraz najważniejsze. Sterydy powodują uzależnienie, i to niezależnie od tego co mówi Twój mentor z siłowni, chcący Ci sprzedać koks. Oczywiście nie jest to uzależnienie fizyczne (wódka) tylko psychiczne. Objawia się to tym, że jak tylko pojawia się zastój na siłowni (a prędzej czy później się pokawi) to sięgasz po cykl zamiast zmienić ćwiczenia, zastosować superserie itp. Całą swoją nadzieję pokładasz w metanabolu lub omnadrenie 250. I wiesz co? Jak się rozpakujesz bardzo poważnie to będziesz musiał to stosować aby nie sflaczać i się rozwijać dalej. Siądzie Ci kondycja, bo przecież nie będziesz biegał "aby nie zgubić masy". Każdy problem na siłce będziesz rozwiązywał zastrzykiem. Pomijam tu detal, że sporo sterydów jest podrobionych, bo takie młokosy jak Ty chcą być olbrzymami. Jest więc szansa, że będziesz wstrzykiwał sobie olej rzepakowy zamiast Omnadrenu lub mąkę zamiast Winstrol.
I nie zapomnij o gniewie sterydowym. Podczas dużego cyklu występują wahanki nastrojów, bez przyczyny pojawia się gniew, czym ranisz także najbliższych. Kiedyś jak byłem młody i naiwny jak Ty teraz to brałem ten syf i jak rosłem to wydawało mi się, że jestem panem wszechświata. Znałem też, i znam do tej pory, największych sterydziarzy w Łomży, jeszcze z czasów siłowni u Mirasa (pamiętacie) i Zibi (za Zbyszka Turowskiego, nie teraz). Więc wiem co mówię. Zastanów się, czy chcesz ranić mamę, dziewczynę, kolegów nagłymi atakami gniewu i wylgaryzmami. A wiesz co będzie jak sobie wypijesz? To będzie bomba - gniew sterydowy i alkohol sprawią, że albo zrobisz krzywdę w bójce jakiemuś dzieciakowi bo będziesz chciał sprawdzić "swoją męskość" albo dostaniesz od kogoś taką lekcję, że wylądujesz w szpitalu. Ile masz lat? Kojarzysz Pacana? Wiesz co zrobił i dlaczego jest teraz w USA? Albo Rzodkiewę lub Saszkę?
Jak masz jakieś pytania to napisz mi e-mail. Możliwe, że jakbym ja wiele lat temu się kogoś spytał: "Czy warto brać sterydy?" to nie miałbym tylu problemów ze zdrowiem co miałem. Już jest ok, ale ta bolesna lekcja powoduje, że wolałem poświęcić trochę czasu i napisać ten post.

Treść jest ukryta

Mój brat ma BL 19234 z dwiazkami ;-)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

drugiego takiego człowieka już nie będzie :(

drugiego takiego człowieka już nie będzie :(

Zbych

Duzo zdrowia tylko pozostało zyczyc :)

Zbych

To macie juz jakas z gwiazdkami ?

Zbych

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=jerk+off

prosze sobie poczytać ;-))

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

To nie nasza wina, że mówisz tylko po polsku, i to nie do końca poprawnie...

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Nie mamy. Będziemy łapać te pierwsze trzy jakie się u nas pojawiły.

Po instalacji gry'Rome:Total War'i gdy klikam w ikone gry wyswietla się napis Please insert the correct CD -ROM select OK and restart application
Prosze pomozcie mi.

Zbych

a ja zapraszam do "baru pod grusze"
klimat zmienil sie tam wraz z nastaniem wiosny o 1000st.
wlasciciel cos wspominal o wykopaniu stawu i zarybieniu
kazdy chetny sam bedzie mogl sobie cos zlowic a nawet sie z rybkami popluskac
wszyscy mozecie sie przekonac ze jest naprawde spoko
oswietlenie jest tez na poziomie, co prawda brak jest dj,a ale szefowa ma swietne wyczucie i puszcza same hity.
lokalizacja jest najlepsza tak wiec dawajta do nasz

Ta reklama jest do niczego. Pracownicy dzialu marketingu wyraznie spali na wykladach.

phi ta policja nie ma czasu na takie rzeczy he jak oni nie mogą namieżyć goscia z wiaty od tylu lat ani tego z małacha co legalnie nielegalnie sprzedaje w sklepie heheh :) jeśli niemasz cracka to może starforce nightmer pomoze :D

Zbych

mieczkoś997 napisał(a):
> Skopiuj Cracka

No proszę, najżarliwszy obrońca policji w Łomży zachęca do popełnienia przestępstwa...

Zbych

to mieczkoś997 jest psem?HWDP

Pewnie, niemcy mogli te drzewa posadzić za rowem, ale sadzili przy jezdni, bo to było elementem ich taktyki wojennej. Chodziło o osłonę (maskowanie) kolumn wojskowych.
My, polacy mieliśmy dość czasu, żeby te drzewa wyciąć i posadzić nowe za rowem, ale zawsze coś stalo na przeszkodzie. A to głupi przepis, a jak przepis poprawili, to strachliwy i niedouczony urzędnik, a często też nawiedzony "zielony".
Jak ktoś wytnie w Łomży kilka topół, to szum jest na całe miasto i to forum. Jedni chcą wycinać drzwa, żeby wrony nie miały gdzie siadać, inni nie pozwolą ruszyć drzew za żadną cenę.

A co do wron, to wycięcie drzew nic nie pomoże. Z miasta się nie wyprowadzą. Najwyżej przeprowadzą się na inne drzewa. Chyba, że wytniemy wszystkie drzwa i krzewy w mieście, ale wtedy wejdą na poddasza, jak to już potrafią zrobić.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org