Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brawo szwedzi za odwage mowienia prawdy! |
Tekst czytaniaze zrozumieniem o patryjotyzmie,nacjonalizmie mi w sumie poszlo niezle ale ja sie nie wypowiadam az do wynikow :) pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brawo szwedzi za odwage mowienia prawdy! |
CZESC WAM MAM DO WAS PYTANIE PISZE PRACE I CHCIALBYM SIE DOWIEDZIEC jakich srodków motywujących nalezaloby uzyc zeby zmotywowac do intesywnej pracy pracowników ALE ZEBY BYLO TRUDNIEJ CHCIALBYM ZEBYSCIE WYMIENILI POZAMATERIALNE SRODKI MOTYWUJĄCE BO OCZYWISCIE KASA NAS MOTYWUJE A CO PO ZA NIĄ?Z GÓRY DZIEKUJE I POZDRAWIAM PAWEL
|
|
no tak ogolnie to sie z rana 3 razy wysralem przed sama matura mi sie chcialo ale juz dotrzymalem ale jak usiadlem przy zadaniach to juz takie rozprucie ze myslalem ze zaraz wybiegne ale sie skupilem zacisnelem zwieracze i jakos to bylo a po godzinie szczac mi sie zachcialo wogle tragedia z masakra
|
|
gratulacje!!! od jakiegoś czasu śledziłem ten projekt, bo opisywałeś go na forum... super czas i mam nadzieję, że będzie jeszcze lepiej... pzdr Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
no sorry ale w obecnych czasach nic nie zmotywuje pracownika jak dobra zaplata, no chyba ze pracodawca bedzie cigle stał na głowie pracownikowi i mówił do niego że go zwolni. takie czasy cóż zrobić. założyć chociaż mały swój biznes i nie być zależnym od nikogo. takie moje zdanie
|
|
Miało być z klatki obok :PPPPPP Sorka............
|
|
Nie im podwędził tylko oni podwędzili.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |