Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamiszcze sięgają PO stalinowskie metody |
Rządzący chcą wciągnąć NIK w grę polityczną, bo obawiają się raportów, które NIK realizuje zgodnie z planem. Najlepszym przykładem na to, żeby ograniczyć działania NIK, są informacje, które otrzymałem w sposób wiarygodny, że w najbliższym czasie przed albo po marszu organizowanym przez PO jest przygotowany plan aresztowania mojego syna, synowej, jak również niektórych pracowników NIK. Żeby mnie zastraszyć i żeby raporty się nie ukazały — powiedział Marian Banaś rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamiszcze sięgają PO stalinowskie metody |
mały puto Kiedy kandydowałeś na tajnego kundla esbeków, były wówczas jakieś inne metody, oprócz stalinowskich? Chyba wtedy podobały ci si.e, skoro zdecydowałeś się skvrvić?
|
|
Jakby były jakieś wątpliwości. Tak to kali ciemna PiSda, arcykurwa, ten ślepychuj, niemyty, śmierdzący wieprz … urbi et orbi !
|
|
towarzyszko bambusa vel aparata vel ziuto krasnaja bladzio, a jak tam lizanie hemoroidów Stanisławowi Piotrowiczowi za jedyne PiSda. Tylko odpowiedz mi, a nie zaraz sobie zadajesz pytania i jeszcze sama siebie obrażasz. Co do metod stalinowskich. A kto posługuje się komunistyczno - stalinowską retoryką? Posłuchaj przemówień I sekretarza KC PZPR-pis i innych członków tej komunistycznej partii. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ziuta krasnaja blać i, czarcia kvrvo na kaczych łapach Od kiedy przekvrviliście się ze stalinowców, na eurokołchoźników?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |