Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Proponuję zmienić sondę ... |
to po h... sie wpisujesz jak nie chcesz miec
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Proponuję zmienić sondę ... |
|
A datki ?mniej owieczek to i mniej kasy... Zdzich ,a jakim samochodem dziś by jezdzil? Moze wzorowal by sie na ks.Jankowskim z Gdańska?(najlepszy model S klasy) Czy raczej na O.Kapucynow? °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
"Nie życz tego co Tobie nie miłe"- napewno nie zniże się do Twojego poziomu, brrrrr........ (zastanów się czasami) Sars
|
|
dosłownie puste wymarłe miasto. Po godzinie 20.00 tylko smiecie , liście i szczury plus zapach kadzidła --- PGG
|
|
A dlaczego te 10 godzin dokładasz do USA a nie do Polski !!?. Pomijając kwestie finansowe oczywiście bo tym najłatwiej się wykręcić. --- PGG
|
|
dopiero teraz przejżałeś na oczy? Wystarczyło tylko przeczytać budżet UNI i projekt konstytucji żeby mieć pełen obraz. Niestety referendum pokazało, że w polsce jest więcej baranków idących na rzeź z uśmiechem na ustach i wiarą w to co robią. Przykre ale prawdziwe. Media zrobiły tylu ludziom wodę z mózgu. Co gorsza, jeszcze teraz wiele ludzi sądzi, że UNIA to coś dobrego, bo EURO "daje", ale nikt nie widzi tego, że za każe 1 EURO które nam "daje ..." my zapłacimy 6 EURO. <!--1 do 6 to mój własny pesymistyczny przelicznik, w optymistycznym wariancie za każe 1 EURO Polska zapłaci 3 EURO.--> pozdrawiam GABO
|
|
prawdę powiedziawszy więcej się sama nauczysz z książek i tutoriali niż na takim kursie czego konkretnie chcesz się nauczyć ? worda ? jak tak to proponuję kurs jak coś więcej to sama się się lepiej poucz bo szkoda pieniędzy za te ich nauki andrzejek.
|
|
Czasami bywam ze swoją kobietą w Yamie. Podoba mi się.
|
|
Nie zabierałem głosu na tym forum wcześniej, ale dziś zrobie wyjątek. O całym problemie dowiedziałem sie w szkole od kolegów (ucze sie w mechaniaku w maturalnej klasie). Wchodze więc na forum czytam te wszystki opinie i nie wiem czy sie śmiać czy płakać. Rayben - takiego przypadku jeszcze nie spotakłem w ciągu 19 lat swojego życia. Ciekawe czy byłeś kiedyś na studniówce w mechaniaku? Ale po co ja sie pytam. Od razu widać że nie, bo wogóle nie masz pojęcia o czym mówisz. Słuchaj panie Rayben w swojej karierze uczestniczyłem w 2 mechaniakowych studniówkach i wprawdzie byłem tam tylko jako pomoc techniczna to wrażenie jakie robi ta impreza jest imponujące. Nigdzie indziej nie ma takiego klimatu, a zresztą sam pójdziesz to sie dowiesz i może w końcu przestaniesz krakać. Pisanie rozpoczołeś fatalnie ale kończysz tragicznie. Będąc na studniówce większość z nas ma już po 20 lat i jakby nie patrzeć jesteśmy dorosłymi ludźmi. Nigdy jeszcze żaden uczeń mechaniaka nie został ukarany za picie na studniówce razem z nauczycielami, a prawda jest taka, i dziwie sie że jeszcze tego nie zauważyłeś, iż nauczyciele z racji pełnionego urzędu mają większe prawa od uczniów i grzeczność wymaga, żeby nie wtykać nosa w ich sprawy. Pilnujmy siebie, żebyśmy nie chodzili po ścianach a wszystko będzie dobrze. Zresztą nikt kto do tej pory był na studniówce w mechaniku, a przecież przez tą impreze przewineło sie już tysiące osób nie narzekał na taki stan rzeczy, a ty nie będąc na studniówce już krytykujesz, chociaz jeszcze tak na dobrą sprawe sam nie wiesz co. Studniówka powinna być kojarzona z balem szkolnym, żeby później było co wspominać. Sale w lokalu można sobie wynająć na jakaś pijacką impreze przy disco polo. Jeżeli nie podoba wam ( te słowa kieruje do raybena i ktosia) sie studniówka w mechaniaku to recepta jest prosta: NIE PRZYCHODŹCIE NA NIĄ, ale nie próbujcie zepsuć tradycyjnie dobrej zabawy całej szkole. Rozmawiałem z kumplami, którzy kończyli mechaniak w latach ubiegłych i część z nich czytało ten artykuł i co tu dużo mówić, najzwyczaniej w świecie wyśmiali was, a słyszałem z ich ust epitety pod waszym adresem, których jedank nie zdecyduje sie powtórzyć. I to chyba wszystko. Żegnam wszystkich którym sie wydaje że są mądżejsi niż to jest w rzeczywistości.
|
|
Witam. Po części zgadzam się z Leszkiem. Uważam, iż powinna istnieć osoba, która kontrolowałaby w pewnym stopniu to forum i usuwała tematy typu "Ma ktos fife 2004?" lub posty zawierające bluzgi, słowa obraźliwe w stosunku do kogoś. Do takiej formy cenzury jestem nastawiony bardzo pozytywnie... Pozdrawiam Krytyczny jak zawsze Mr S
|
|
Ludzie, uspokójcie się. Najpierw było I LO, teraz Mechaniak, w sumie najlepsze łomżyńskie szkoły. Niedługo przejedziecie się po Wecie, Drzewnej, Ekonomiku, Plastyku, Budowlance i wszystkich ogólniakach. Okaże się, że w Łomży nie mamy żadnej porządnej szkoły.
|
|
Dziś Chrystus jeździłby koleją zanim by go księża ukrzyżowali.
|
|
to lepiej nie wjedz na mnie :), a co do lokali to plecam Yam Caffe na Lomze najlepszy.
|
|
W 1906 r. wioślarze łomżyńscy zgłosili swój akces do tworzącego się z inicjatywy prezesa Radwana z Kalisza Związku Wioślarzy Polskich. Statutu tego Związku nie dało się zarejestrować. 7 i 8 listopada 1908 r. przedstawiciel łomżyńskiego towarzystwa wziął udział w naradzie zaprzyjaźnionych towarzystw w Warszawie. Poświęcona ona była sprawie organizacji regat międzyklubowych. Postanowiono urządzać regaty corocznie w innym mieście będącym siedzibą polskiego towarzystwa wioślarskiego. W naradzie wzięli udział przedstawiciele towarzystw z: Warszawy, Kalisza, Płocka, Łomży, Włocławka i Kijowa. Łomżę reprezentował Jan Lisicki. W wyniku wyborów do wspólnej komisji wybrano: Leona Kobyłeckiego, J. Kowalskiego, Feliksa Górskiego z Warszawy, S. Bobińskiego z Kalisza, J. Janickiego z Płocka, P. Kowalewskiego z Włocławka i Herzego z Kijowa. Od tego czasu jedynym gospodarzem regat międzyklubowych stała się wspólna komisja, a zarząd towarzystwa, na akwenie którego odbywały się regaty, zobowiązany był do pomocy. Koszty przewozu łodzi i przejazdu osad, a także koszty organizacji regat w wysokości zależnej od ilości uczestników miały ponosić towarzystwa. Odpowiednich wpłat związanych z ostatnim zobowiązaniem dokonywano do Warszawskiego Towarzystwa Wioślarskiego. Członkowie klubów odległych od Warszawy uzyskali możliwość korzystania ze sprzętu towarzystwa warszawskiego, płockiego i włocławskiego. Wymieniona Komisja formalnie nie będąc organizacją nie wymagała rejestracji statutu. Międzyklubowa Komisja Regatowa spełniła rolę polskiego związku sportowego dla wioślarzy z trzech zaborów. Działalność jej wytwarzała poczucie jedności narodowej. Studia Łomżyńskie nr V cdn. ................................. Międzyklubowa Komisja Regatowa powstała jako drugi po "Sokole" polski związek sportowy na terenie ziem polskich pod zaborami. michal
|
|
do : ktosia!!! Nie bądz z siebie dumny!!! Bo jak narazie to nic nikumu nie popsułeś!!! mam nadzieje że nauczyciele będą na tyle wyrozumiali że nie uznają wypowiedzi ktosia i raybena, za opinie maturzystów całej szkoły!!! ale narazie nie idzie to w dobrym kierunku!!! Ateraz to nauczycieli: pamiętam pewną lekcje WOS-U jeszcze z podstawówki uczono nas że: jeśli jeden lekarz spije się i spowoduje wypadek karetką to nie oznacza to że każdy lekarz tak robi, że jeśli jeden Qsiądz spowoduje wypadek po pijaku wypadek, to nie oznacza to że wszyscy Qsięża prowadzą samochód w stanie wskazującym!!! i wreszcie nie wyraża opini wszystkich maturzystów wypowiedz jednego czy dwóch pajaców!!! Ale niestety nic nie poradze na fakt że każdy myśli w inny sposób niż nas uczono!!! co na to nauczyciele!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |