Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do kraju tego, gdzie kruszynę chleba podnoszą z ziemi |
Do kraju tego, gdzie kruszynę chleba Podnoszą z ziemi przez uszanowanie Dla darów Nieba Tęskno mi, Panie. (Cyprian Kamil Norwid) A jak z tym jest u tfuskoidów paplaczych platfusów? Najsampierw chleb dla tfuska, a potem do śmietnika, a co sie bedo szczypać! Drogo? Jak dla kogo! Dla paplaków widać niedrogo! Symboliczne i wymowne. Polska wieś powinna zobaczyć, gdzie trafił chleb po konwencji Koalicji Obywatelskiej w Tarnowie. Jak traktują chleb, tak traktują Polaków Żadne sztuczki nie pomogą zakryć ich prawdziwych intencji. Jacy są naprawdę, pokazuje to zdjęcie. Tak, że tegies ……… —————————————— z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do kraju tego, gdzie kruszynę chleba podnoszą z ziemi |
A sio!
|
|
Jeśli nie ufasz politykom - bądź konsekwentny! Nie słuchajcie polityków! Oto kilka przykładów agitacji polityczno - medialnych, których nie posłuchałem i dobrze na tym wyszedłem: =>Noś maseczkę - nie nosiłem i czułem się wolny => Zaszczep się - nie szczepiłem się i jestem zdrowy => Zainstaluj aplikację „kwarantanna” - nie zainstalowałem bo żadna aplikacja nie może mówić Ci co masz robić => Ufaj ekspertom - postanowiłem ufać tylko sobie i moim najbliższym. => Pomagaj Ukrainie - nie pomagałem bo Ukraina w odwrotnej sytuacji tez by nam nie pomagała => Wspieraj WOŚP - nie wspieram gdyż lwia część pieniędzy z WOŚP trafia na cele, które niszczą polskie rodziny => Ograniczaj płatności gotówkowe - ograniczyłem do minimum ale …. płatności kartą - bo gotówka = wolność => Zainstaluj fotowoltaikę - nie zainstalowałem bo jak się okazuje możesz mieć wielkie nadwyżki w wyprodukowanej energii a i tak będziesz płacić wysokie rachunki za przesył prądu => Zainstaluj pompę ciepła - nie zainstalowałem bo nie chcę polegać tylko na jednym źródle energii => Płać abonament RTV - nie płacę bo nie mam zamiaru wspierać aparatu propagandy atomizującej społeczeństwo. Politycy nie mają realnej władzy. Są marionetkami w rękach korporacji finansowanych przez 5 największych funduszy inwestycyjnych: Black Rock, Statestreet, Vanuard, Fidelity, UBS. A zatem kiedy mówią Ci : „Idź na wybory” - nie idź. To ich teatr. Nie bądź ich marionetką. Bądź konsekwentny - nie słuchaj ic DiDi
|
|
A idź pan do jasnej cholery ..... Właśnie pójdę i będę głosować na PiS .............. Tak, że tegies ......... ----------------------- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Ten bochen koło śmietnika powinien trafić do Muzeum Totalnego Dziadostwa i stanąć obok orła z czekolady. Tak, że tegies ....... --------------------- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Rozumiem - trzeba dać ińcom kromkę Trzeba dać to dać bochen chleba. Ale dać się doić drugi rok(?!) ... Bądź przeklętym, który chwalisz się nieDbaniem o Polskę. Chyba że jesteś iniec przebrany. A córkę masz żydówkę Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
żydy z PiS rozdają pieniądze Polaków nazistom i ich rodzinom FAKTY Nazizm na ukrainie: https://www.youtube.com/watch?v=S28Rvx6uC0Y https://www.youtube.com/watch?v=aONPXIyGUBs https://twitter.com/SplawikFontanna/status/1700654391160647940?s=20 .
|
|
To mogą pisać tylko ci, którzy w ogóle nie rozumieją, co się dzieje. Żal ci kawałka chleba, kiedy ludzie siedzą w padwalach pod bombardowaniami i grzebią swoje dzieci... Gdyby Ukraina nie powstrzymała Rosjan, teraz bylibyśmy zbombardowani, nie rozumiesz tego? Pamiętacie historię o tym, co Rosjanie zrobili Polakom... Все что вы хотели узнать из мира криптовалют: https://coinspaidmedia.com/
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |