Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Policja i (SB) chce prawa |
Paint oraz Pasjans
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Policja i (SB) chce prawa |
Ja gram w: http://www.streetofrace.com/start.php?p=zarob&user=132679
|
|
połamania piór :) bagrmosen
|
|
mnie dziś obudził "wrzask" wróbla na moim parapecie. Być może "wróblowa" żona wygoniła nieboraka z gniazdka do pracy (czyt. szukania jedzonka) a ten bidulek nie miał gdzie się schronić i choć przynajmniej się poużalał na moim parapecie? :) macie jakąś inną teorię ? ;) Jurand
|
|
Pomożecie? Pomożemy!! :) Zbych
|
|
A ja tylko na forum siędze =P A czasem se zagram w fm 2005 czy Vendette =P Co mozna robić na kompie Celeron 800mhz 128mb RAM... :]
|
|
he... Ja się uczę w 3lo i proszę nie obrażać tej szkoły, bo moim zdaniem ona jest spoko i na pewno jej opinii nie zepsują jakiś gówniarze... Robotnica
|
|
Ptysiu80: chciales chyba napisac, ze tylko mecze wyjazdowe ciesza sie mniejszym zainteresowaniem, bo zawsze po kazdym meczu u siebie pojawiaja sie min. dwa nowe tematy zwiazane z gra i wynikiem ŁKSu. a MY DALEJ SWOJE , wszyscy na Suwałki! pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
Kto jest kibicem ŁKSu powinien, jak mu czas pozwoli, jeździć na mecze swojej drużyny. Ja bym chętnie pojechał, ale mam ważne spotkanie, którego nie moge przełożyć... :/, ale jak nadaży się okazja to pojadę!
|
|
ja niedawno skonczylem 17 lat i weszlem tam.trzeba umiec gadac z ludzmi Zbych
|
|
PODBIJAMY!!!
|
|
ptysiu91 a Ty na co czekasz? :) zareklamuj się:) to może być Twoje 5 min:) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
dobrze
|
|
*Benia* mówi, że: "nie licząc wypowiedzi wrednej i pyskatej" wygląda to na reklamę mężczyzn, czyt. casting na męża":P Pozdrawiam. *Benia*
|
|
krawaciarze:)
|
|
hehehe, znajda sie zaraz osly co powiedza ze dostaniesz 30 zl za 10 godzin i marudzisz, nie szanujesz pracy i trzeba od czegos zaczac. poruszylem podobny temat i napadli na mnie jak bym chcial kogos zabic...to wlasnie polska. pozdrawiam
|
|
Tiger-ten wróbel był u mnie przed południem i skarżył się, że chciałeś go podstępnie zwabić i pożreć!!! Oj nieładnie nieładnie! A żona wróblowa wykopyrtnęła go z gniazda,bo ...hmmmmmmm jakby tu powiedzieć....nie sprawdził się w pewnych powinnościach:) Pozdrowionka:))) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
słowo JERK oznacza : 1 szarpnięcie 2 drgawka 3 targnięcie 4 głupiec [sl.] 5 szarpać 6 targać 7 ruch 8 wykonać nagły ruch 9 suszyć na słońcu Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |