niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
To straszne, odlot czy szajba?

cytat:
\"Aktorka żaliła się również, że młodsze pokolenie w ogóle jej nie rozpoznaje, ponieważ nie ma jej w mediach publicznych. – Trzeba mieć świadomość: minęło 8 lat, odkąd ja się nie pojawiam w telewizji, w mediach publicznych. Jestem tylko w teatrze. I gdziekolwiek pójdę, ludzie nie wiedzą, kim ja jestem. To minęło. Jeżeli cokolwiek, to to są ludzie, którzy przeżyli stan wojenny, w moim wieku, a te nowe pokolenie, oni nie mają pojęcia kim ja jestem. Ja mam na to dowody każdego dnia. Ci ludzie to są inni ludzie. To wychowane przez PiS pokolenie – nie kryła oburzenia Krystyna Janda.\"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: To straszne, odlot czy szajba?

No chodzi sobie babon,
a ludziska nie wiedzą kto to taki.
Toć szlag może trafić w biały dzień.
Powinni przynajmniej wyć i kwiatki rzucać. Skoro nie chcą całować miejsc, po których babon przeszedł.

aaa

ta co na nią srają

jaki język taka rozpoznawalność

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org