Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Spuścili Kołakowskiego. To sobie pobrykał. |
Były członek WRON i obecny członek PZPR-pis został spuszczony przez I sekretarza KC PZPR-pis. Ale trzeba przyznać, że co się nachapał, to jego. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Spuścili Kołakowskiego. To sobie pobrykał. |
Zapewne obrażony wilKołak wystartuje do Senatu odbierając wiele głosów PiSlamskiemu kandydatowi i zwiększając szanse z demokratycznej oPOzycji. P.S. ...nie był członkiem WRON tylko PRON, nie wiadomo co było szkaradniejsze... rudy błazen z druhem
|
|
Pewnie ma zaklepaną posadę w ministerstwie. Zasłużony działacz, w końcu wyj#bał Gowina z rządu
|
|
Chcę podzielić się moimi doświadczeniami z aplikację . Ta strona kasyna imponuje różnorodnością gier i wygodą dokonywania wpłat. Bonusy dla graczy, w tym dodatkowe środki na koncie i darmowe obroty, dodają emocji do gry. Obsługa na stronie jest również na wysokim poziomie, personel jest zawsze gotowy do pomocy. polecam!
|
|
Chociaż jeszcze nie minął ten rok, wydaje się być bardzo interesujący. Poprzedni był również radosny. Nie wiem, co przyniesie przyszłość, nawet nie chcę o tym myśleć. Bo wydaje mi się, że im dalej, tym gorzej. Po prostu chcę nie myśleć o tym i usiąść, aby się zrelaksować przy ulubionej grze. Obecnie czerpię przyjemność z gry w plinko game. To relaksująca gra, gdzie wystarczy tylko nacisnąć przycisk i obserwować, dokąd toczy się twój dysk.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |