Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
chesapeake jak tam uratowane stocznie przez rzad Tuska do 17 sierpnia?? odpowied |
lepiej miec czyste sumienie i nie brac :P hehe :P poczytaj sobie o negatywnych skutkach. odrazu sie odechciewa. :/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: chesapeake jak tam uratowane stocznie przez rzad Tuska do 17 sierpnia?? odpowied |
w ostatnią sobotę wyjeżdzające warszawiaki smażyły się w 17 kilometrowym koreczku licząc od mostu w Wyszkowie w stronę stolicy
|
|
Re: chesapeake jak tam uratowane stocznie przez rzad Tuska do 17 sierpnia?? odpowied |
Ryśka z Jedwabnego sobie odpuść. Jedz do Marcina, robi u Ołdakowskiego na Legionów za jednostką, ewentualnie do Kwiatka na Nowogrodzką. Zawory masz na śrubkach, czy płytkach? Napisz coś więcej o tej kawie.
|
|
Dacie radę ? - Damy :) Powodzenia wszystkim! Jurand
|
|
Co Mu nie stanie hehe? On już nic nie będzie miał... Bierz sterydy, one są dobre dla półgłowków, którzy muszą jakoś swoje braki nadrobić :) Jurand
|
|
a w najbardziej w BF , czasami w jakies On-Line se zagram na www.spele.nl Jurand
|
|
wy nie obstawiajcie tylko jedziecie na suwalki i bedziecie wiedziec:):):).... Aviva aviva aviva ŁKS....:D Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Re: chesapeake jak tam uratowane stocznie przez rzad Tuska do 17 sierpnia?? odpo |
wrzuccie jakieś foty tych bolidów... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |