Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Krzywousty olewa państwową oświatę |
Na stronie internetowej szkoły można zobaczyć obowiązujący cennik. Opłata jednorazowa – wpisowe – to koszt 1,2 tys. zł. Z kolei opłata roczna do \"klasy ogólnej\" to wydatek rzędu 15 tys. zł, a do klasy dwujęzycznej 18 tys. zł. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Krzywousty olewa państwową oświatę |
Może i ciebie siostry nazaretanki by kijem po plecach nawróciły! Usiądź pod kościołem może ci ludzie wrzucą na wpisowe. A swoją drogą dziwne że pchają dzieci do takich szkół,a nie do swoich. Kasia..
|
|
Razy zadawane przez niektóre z tych \"siostrzyczek\" byłyby dla mnie rozkoszną pieszczotą... rudy błazen z druhem
|
|
A w gratisie kolba kukurydzy w dvpę...degeneracie aż do wytrzeszczu! Kasia..
|
|
...a to teraz wiem kto dewastuje kukurydzę przy drogach..., to De.wotka używa kolb jako substytut męskiego przyrodzenia, aż jej liście uszami wyłażą... rudy błazen z druhem
|
|
towarzyszu kasia, a kiedy do pracy? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Gnomie ja ostatnio słyszałam od rolnika , że ty go źle zrozumiałeś,? On rzucił że będzie kisił kukurydzę,a ty tak szybko gacie ścigałeś, chłop godzinę ci tłumaczył, że o inne kiszenie mu chodziło. Szyszki też w ramach urozmaicenia lubisz?Zjedź jeszcze gołą dvpą po nieheblowanej desce. Kasia..
|
|
Teraz wiadomo skąd biorą się na POlach strachy na wróble w POstaci tęczowych barchanów, to De.wotka je w POpłochu gubi... rudy błazen z druhem
|
|
Ten dalej io majtkach. Pisałam ci już dewiancie wejdź na ogłoszenia dla zboczeńców, kup kilkanaście par używanych i wąchaj całymi dniami. Kasia..
|
|
oooooooooo! De.wotka barchany też kupuje używane i śmierdzące, nie pierze tylko wykrusza... rudy błazen z druhem
|
|
Aleś ty głupi.... Kasia..
|
|
...skoro zniżyłem się do twojego POziomu to mądrze nie mogę wypaść... Pamiętaj, że mogę być bardziej chamski od ciebie, ale nigdy nie doścignę w kretyństwie... rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |