niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
„Przysięgam, że nigdy was nie zdradzę. Przysięgam, że nikt nigdy nie jest w stanie mnie kupić. Nie ma takiej opcji” – Paweł Kukiz w 2015 na

Kukizowi z honoru pozostało honorarium. 4,5 bańki ot tak, to nie w kij dmuchał. Takim kukizom i czopkom PiSdowskim powiedziałbym, że tym się różnią od kotów, bo kot owszem, liże dvpę, ale tylko sobie\".

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: „Przysięgam, że nigdy was nie zdradzę. Przysięgam, że nikt nigdy nie jest w stanie mnie kupić. Nie ma takiej opcji” – Paweł Kukiz w 2015 na

O Tfu.sku coś wysmaruj bo widzę, że unikasz krytykowania chyżego ruja

Re: „Przysięgam, że nigdy was nie zdradzę. Przysięgam, że nikt nigdy nie jest w stanie mnie kupić. Nie ma takiej opcji” – Paweł Kukiz w 2015 na

Bardzo trafna opinia założyciela tematu o sKukizie, który jako muzyk okazał się kompletnym ignorantem i POlitycznym nieudacznikiem. Im bardziej sKukiz zaprzecza, że się sprzedał, tym większa sprzedajna cvrva z niego wyłazi.

rudy błazen z druhem

Większa niż z rudego?

towarzysze czopki PiSdowskie, przypomnicie o kim jest post? Wam tylko rudy i rudy? Kochacie się w nim?

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Jak starasz się być obiektywny to smarujesz równo po wszystkim albo jesteś czopem platfusiarskim i liżesz pałę donaldowi

To nie Król Europy założył fundację, która jest tylko na papierze i wyłącznie PO to by przytulić POnad 4 mln. złotych dane od PiSlamskiej mafii z naszej, publicznej kasy. Za to sKukiz zgodził się wstąpić na listy kaczystów i swoją POpularnością przysPOżyć im nieco głosów.

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org