Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
„Przysięgam, że nigdy was nie zdradzę. Przysięgam, że nikt nigdy nie jest w stanie mnie kupić. Nie ma takiej opcji” – Paweł Kukiz w 2015 na |
Kukizowi z honoru pozostało honorarium. 4,5 bańki ot tak, to nie w kij dmuchał. Takim kukizom i czopkom PiSdowskim powiedziałbym, że tym się różnią od kotów, bo kot owszem, liże dvpę, ale tylko sobie\". nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: „Przysięgam, że nigdy was nie zdradzę. Przysięgam, że nikt nigdy nie jest w stanie mnie kupić. Nie ma takiej opcji” – Paweł Kukiz w 2015 na |
O Tfu.sku coś wysmaruj bo widzę, że unikasz krytykowania chyżego ruja
|
|
Re: „Przysięgam, że nigdy was nie zdradzę. Przysięgam, że nikt nigdy nie jest w stanie mnie kupić. Nie ma takiej opcji” – Paweł Kukiz w 2015 na |
Bardzo trafna opinia założyciela tematu o sKukizie, który jako muzyk okazał się kompletnym ignorantem i POlitycznym nieudacznikiem. Im bardziej sKukiz zaprzecza, że się sprzedał, tym większa sprzedajna cvrva z niego wyłazi. rudy błazen z druhem
|
|
Większa niż z rudego?
|
|
towarzysze czopki PiSdowskie, przypomnicie o kim jest post? Wam tylko rudy i rudy? Kochacie się w nim? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Jak starasz się być obiektywny to smarujesz równo po wszystkim albo jesteś czopem platfusiarskim i liżesz pałę donaldowi
|
|
To nie Król Europy założył fundację, która jest tylko na papierze i wyłącznie PO to by przytulić POnad 4 mln. złotych dane od PiSlamskiej mafii z naszej, publicznej kasy. Za to sKukiz zgodził się wstąpić na listy kaczystów i swoją POpularnością przysPOżyć im nieco głosów. rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |