niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sławomir Mentzen- Co do zasady nie należy zabijać dzieci tylko za to że są chore

Co do zasady nie należy zabijać dzieci tylko za to że są chore. Jest to wyjątkowo niewłaściwe i nie świadczy o wysokim poziomie kultury prawnej jeżeli prawo zezwala na zabijanie kogoś tylko dlatego, że jest chory – powiedział w telewizyjnym wywiadzie w Polsacie polityk Konfederacji Sławomir Mentzen.

Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co.
I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sławomir Mentzen- Co do zasady nie należy zabijać dzieci tylko za to że są chore

– W większości sytuacji polityka PiS jest bardzo zbliżona do polityki Platformy. (…) Różnice są pozorne – ocenił gość Bogdana Rymanowskiego.

Re: Sławomir Mentzen- Co do zasady nie należy zabijać dzieci tylko za to że są chore

Co ta Menda erdoli..?!, co do zasady nie należy zabijać..?!, zabijać nie wolno i to jest bez wyjątkowa zasada..!, chyba, że w obronie własnej.

rudy błazen z druhem

paplak @paplik - pakuj manele i jedź do swojego El Dorado -
marksi zachód Unii antyEuropejskiej. Tam masz szansę
zostać zutylizowany po zastrzyku eutaNazich.
Oni czynią neoMarksizm i neoNazizm
jako zasadę. O skali 50.000.000 dzieci
mordowanych przez niedoszłe matki i rekarzy.

Nic takiego nie ma miejsca, to tylko chore wizje w twojej POsranej kato-mózgownicy...

rudy błazen z druhem

Ale te narodzone już mogą spokojnie zdychać, zwłaszcza w faszystowskich obozach koncentracyjnych. Już tam faszyści o te dzieci \"zadbają\". Prawda hajhitlo dvpokrato?

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

paplak pitu-pitu
od poranka aż do świtu.
Nie bacząc na fakty

kato-fakty nie są tożsame z faktami realnymi..

rudy błazen z druhem

Wczoraj gapiłem się z niedowierzaniem na ten program tvn, a poszedłem sobie precz w momencie, kiedy pokazali jakąś panią w ciąży, które mówiła, że mogła być jedną z pięciu ofiar lekarzy.

Nie wiedziałem o jakie ofiary i o jakich lekarzy chodzi. I się nie dowiedziałem, albowiem pani zaczęła opowiadać o wadach płodowych swojego dziecka. Uznałem, że to już za wiele, tym bardziej, że we wszystkich programach publicystycznych telewizji reżimowej PiS pokazują Nowicką, która nadaje wyłącznie o aborcji, czyli o zabijaniu z zimną krwią maleńkich ludzi.

Tak, że tegies .........

-----------------------

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org