Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
córka słynnego artysty POzuje z partnerką |
Na zdjęciach dostępnych w mediach społecznościowych córka Grzegorza Ciechowskiego pozuje ze swoją drugą połówką i wyznaje jej miłość: \"Każdego dnia zakochuję się w tobie, jakby to był pierwszy raz. I każdego dnia dziwię się, że faktycznie jest ktoś, kto kocha mnie taką, jaka jestem, kto łagodzi moją samotność i swoim uśmiechem sprawia, że ten świat jest o wiele piękniejszy. Mam nadzieję, że jestem chociaż w połowie tak miła i dobra jak ty. Kocham cię najmocniej\" ...na przekór katolskiej hołocie... rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: córka słynnego artysty POzuje z partnerką |
Co tam córka Ciechowskiego. Np. towarzysz kurwski co dzień się zakochuje i dostaje ślub kościelny, potem rozwód kościelny, wypievdolenie syna na zbity ryj z domu, zakochanie kolejny ślub kościelny ..... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
puto i ziuto Też moglibyście przypozować obaj: - np. do aktu z bolcem.
|
|
Kali ciemna PiSdo, arcykurwo…. Czasy z pierdla ci się przypomniały ślepychuju? urbi et orbi !
|
|
Niech się kochają, tylko dzieci z tego raczej nie będzie
|
|
towarzyszko bambusa vel ziuto, to ty chcesz pozować z paplakiem i bolcem? Jara cię to. Nadal trzepiesz kapycuna za każdym razem jak w tv zobaczysz swój obiekt westchnień erotycznych tj. I sekretarza KC PZPR-pis obsypanego łupieżem? Zapomnij o nim, on woli koty. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ślepego ch... POrsza jedynie widok, a nawet tylko wsPOmnienie o Królu Europy... rudy błazen z druhem
|
|
Tego ciula europy nie trzeba wspominać. Każdego dnia pieprzy coraz to głupsze kocopoły.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |