Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dość Gier tych |
Ojciec Romana Giertycha zaapelował do syna, by nie popierał prawa do aborcji do 12 tygodnia ciąży. — Wiem, że Roman jest przeciwko aborcji i uważam, że nie zmieni poglądów. Tymczasem we wtorek poinformowano, że Giertych miał otrzymać dodatkowy warunek: do środy (30 sierpnia) musiał się zdeklarować jako zwolennik ustawy liberalizującej aborcję. Mój tata wygląda na takiego surowego, konserwatywnego, ale tak naprawdę jest osobą bardzo ciepłą i ma otwarty umysł. A jeżeli chodzi o prawa kobiet, to jest nas w domu cztery: moja mama, ja i moje dwie siostry, no więc raczej go przypilnujemy — mówi Karolina Giertych. ...czy gwarancje młodej źrebicy starego konia wystarczą..? rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dość Gier tych |
Obecny casting na propagandowe gęgały zwany wyborami parlamentarnymi `23 wiele wyjaśnia odnośnie poziomu gegał spośród Bandy Czworga ... A Konfederatom niech Bóg błogosławi. Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Uważam aborcję za coś złego, choć czasem dopuszczalnego. Uważam wyrok prezes TK Julii Przyłębskiej \"za nieistniejący, zły, głupi i mający wyłącznie tragiczne skutki\" — napisał w środę Roman Giertych na Twitterze. ...ciekawe czy szczerze..? rudy błazen z druhem
|
|
mały puto koń podobnie jak i ryżawy, dla stołka i kasy, gotowi płeć zmienić.
|
|
Taki POgląd na problem aborcji POpiera 80% POlaków, a obecność w sejmie ludzi mających takie zdanie może uwolnić kobiety sPOd nieludzkiego prawa oraz uniemożliwić przeforsowanie np. legalności przerywania ciąży na byle życzenie. rudy błazen z druhem
|
|
Jeszcze niedawno ty wraz z całym POmiotem wyliście: - \"giertych do wora, a wór do jeziora\"
|
|
Rząd Tuska był gorszy od komuny W platformie same szuje. Giertycha trzeba zamknąć do kryminału jak wróci. To chore, żeby człowiek ścigany przez prawo mógł startować w wyborach. Tak, że tegies ................................. ---------------------------------------------- "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
I większość zdrowo yebniętych.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |