niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Budżet miasta na 2022 rok przepadł

Sie nie osmarkaj z tego parskania :):)

Nie długo ferie odpoczniesz troche, mózg odświerzysz to i przestaniesz głupoty wypisywać na forum może :):)

Nara edziu :):)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Budżet miasta na 2022 rok przepadł

Spiep**aj nie jestem tak głupi jak Ty. Wiem, że to marna podpucha i prowokacja "CHWALIPIĘTO"

Edvard18 kazdy ma prawo zatrudniac kogo mu sie podoba i kazdy ma prawo pracowac. A jesli pracodawcy bardziej sie oplaci zatrudnic np. emeryta, nawet jak bedzie mniej wydajny, to moze jest to problem zlego systemu podatkowego? Skoro jest taka przepasc, ze mlody, wykwalifikowany pracownik nie jest w stanie konkurowac na rynku pracy, ze wzgledu na koszty pracodawcy, to tam trzeba szukac problemu.
Druga ewentualnosc to taka, ze moze ten emeryt nie spisuje sie wcale tak zle, wzgledem mlodych.
W kazdym razie obarczanie wina za sytuacje samych emerytow jest akurat krotkowzroczne. Gdyby jeszcze ci ludzie dostawali przyzwoite emerytury, to wiekszosc z nich pewnie chetnie zajelaby sie innymi rzeczami.

janosik55 no coz, osoby po 50-tce maja u nas ciezko podobno. Co do kwalifikacji to trudno sie wypowiadac, czytajac tylko ogolniki.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Kto nadal tu jest w 2023 roku?
only up online

...tylko Jarka duch, którego dawno temu wyzionął...

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org