Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nr1 w Częstochowie kandydat Końpederacji -faszysta Tomasz Stala |
Hajhitlo dvpokrato, też cytujesz waszego idola Adolfa Hitlera? Nie wstydź się. https://vibez.pl/myimpact/antysemita-homofob-i-rasista-tomasz-stala-liderem-na-liscie-konfederacji-6934317232081856a nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nr1 w Częstochowie kandydat Końpederacji -faszysta Tomasz Stala |
...przy Czarnej Górze inaczej być nie może... rudy błazen z druhem
|
|
jakoś hajhitla dvpokrata nie zabiera głosu w tej sprawie. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
puto i ziuto Cieszy to że: - macie otwarte serca i dvpy.
|
|
co złości lewaka paplaka @paplik/@ziomex i Wybiórczą to dobrze służy Polsce. A wobec tego i Tomasz Stala Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Hajhitlo dvpokrata, faszystowsko- komunistyczna szmato, jeszcze jako towarzyszka kmiota wisiałaś na hemoroidach towarzysza Piotrowicza z PZPR-pis. To, że jestem przeciwko faszystom takim jak ty, czy czerwonym, komunistycznym szmatom jak towarzyszka bambusa, to ja muszę być lewakiem? Ja w waszym komunistyczno-faszystowskim szambie się nie taplam. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
Większych faszystów od liberałów nie uświadczysz. W końcu to oni chcieli zamykać wszystko i wszystkich w pandemii kataru, kto wie czy już nie szykują kolejnej? Chcecie być pałowani na ulicach za brak maseczki czy innego paszportu szczepień to zapraszam do głosowania na Tfu.ska
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |