niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
komuchy / Kwaśniewski, Kalisz

Dla mnie najciekawsze było lata temu, iż komuchy / Kwaśniewski, Kalisz, reszty nie pamiętam, tak szybko rozszyfrowały rudego łobuza. Mam na myśli nagranie z ich biesiady w pałacyku Sobańskich.
Prorocze!

pół-tusek za spotkaniu z platfusiarnią:

Co ja myślę jakby o podziale władz i sam w sobie nie jestem mściwym człowiekiem, mi naprawdę nie chodzi o odwet ale niezależnie od moich poglądów na tę sprawę temat, oni tak sobie nagrabili, że jeśli tylko przywrócimy, a to jest zadanie numer jeden, niezależność wymiarowi sprawiedliwości, to ja nie mam żadnych wątpliwości, żadnych wątpliwości, że będziecie mieli naprawdę satysfakcję z tego, co zobaczycie po wyborach. Ci, którzy zrobili najwięcej zła naprawdę będą siedzieć.

dyskusja dwóch fachowców od pół-tuska parę lat temu:

Kwaśniewski: Tylko ty Rysiu pamiętaj, że na czele pół tego rządu stoi facet który jest wyjątkowo mściwy. Jest rudy i mściwy.

Kalisz Rysiu: Kanalia nawet - bym powiedział.

https://tiny.pl/cw5qg

Każdy, dla kogo ważna jest niezależna i podmiotowa Polska, powinien głosować na Prawo i Sprawiedliwość!

Tak, że tegies ..........

------------------------

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: komuchy / Kwaśniewski, Kalisz

do góry

Polak nie może czuć się bezpiecznym
póki rządzi Polską któraś mafia z Bandy Czworga.
...
Przykład-

Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co.
Dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!

towarzyszko lobo, jeszcze nie rozszyfrowałaś swojej ukochanej. komunistycznej partii PZPR-pis. A temu, któremu ssiesz hemoroidy, to zasłużony działacz PZPR, prokurator stanu wojennego, tak, tak, twój idol, Stasiu Piotrowicz.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Na górkę

Dobrobyt bierze się z pracy, oszczędności i przedsiębiorczości.
Nie z zasiłków, długu i drukowania pieniędzy.
...
Konfederacja wspiera te trzy pierwsze zjawiska
i zwalcza trzy ostatnie. PiS-PO i Lewica odwrotnie.

Dlatego musimy ich wszystkich pozbawić możliwości rządzenia.

Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co.
I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!

tak jest towarzyszko lobo, w walce z komuną, komuniści z PZPR-pis są nr 1. W walce z komuną, komuniści z PZPR-pis posunęli się nawet do tego, że zasłużonego działacza PZPR, prokuratora stanu wojennego, idola czopków PiSdowskich, Stanisława Piotrowicza umieścili w Trybunale Konstytucyjnym I sekretarza KC PZPR-pis Jarosława Kaczyńskiego, zarządzanego przez żonę TW SB Wolfganga wyznaczonego przez PZPR-pis ambasadorem PiSlandii w Niemczech.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

kwachu w szpitalu w ciężkim stanie ..........

ale jest nadzieja .........

Tak, że tegies ........

----------------------

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org