poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kolejny przekręt kolesiów z PO

Gdyby miasto Łomża miało dochody z różnych źródeł w wysokości kilkunastu miliardów Euro, to pewnie by nie jedną obwodnicę, ale nawet ze trzy i mosty też wybudowało. Na razie jesteśmy w woj. tzw. "podlaskim" i to oni decyduja, co, gdzie i ile dać. A stosunek tzw. podlasian z Białegostoku do nas jest znany.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kolejny przekręt kolesiów z PO

Jedyna rada - zasypać rzeki, wyrównać wzgórki (byle nie kobiece) i zalać betonem. Całą Polskę jak długa i szeroka. A za drzewa niech robią sztuczne palmy.

swoje mam :)
Lotnikso w Masłowie dzień przed rozpoczęciem sezonu SSS, auto niestety jeszce nie Vtec'owało i kręciło sie tylko do 6700rpm

tak wygląda H22A pod maską Civica EK4

a tak w kolejce 65 aut czekajacych na start

tak w chwili obecnej wyglada jego wnętrze

narazie chyab wystarczy :P

Pjotr

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ale przydałoby sie kilka słów krytyki ;/ Te pierwsze 20 minut 1 połowy to fatalne było...:(

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

ja w BF :)

Ma zowsze Łomża

to po co ogladac mecz jak pamieta sie tylko wynik? :P

Ja mam ich ***** w dupie!!! Do mandatu to pierwsi a bandytów nie mam komu łapać.

Na mnie też możecie liczyć

AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS !!!!!!!!!!!

Ludzie co się burzycie??????? Narzekacie że w Łomży niema nic do roboty... a jak jakiś koleś napisze o czymś nowym w naszym miescie to wy od razu wyskakujecie (za przeproszeniem)z"mordą"(Ludzie.....więcej kultury.
Niechce nikogo obrazić ale takie jest moje zdanie!

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

Był ktoś w 7Kier (tzn. w odmienionej Europie) ??

Zbych

Ludzie!Nie ma ciekawszych tematów niż gry???To zguba narodu...hehe:P

no no ciekawe skąd wiesz że ma być Tede WSZ i kiedy ;-)) ??

Ma zowsze Łomża

7 kier czyli odmieniona europa po zabiegach kosmetycznych prezentuje sie bardzo dobrze ;)

Właśnie widzę. W Łomży chyba nie często bywasz, bo jako sąsiad z bloku obok, auto żadko widuje.

Pakero tam osób poniżej 18 roku życia nie wpuszczali i z jednej strony to się wogóle nie dziwię, miejsce w którym jest alkohol nie powinno być udostępniane małolatom. Właściciel przy pierwszej kontroli dostałby niezłą karę za nieletnich. Wcale się nie dziwię, ze cię nie wpuścili

Ten temat poprostu jest bez sensu ;/ Podłapaliście temat o 3lo i teraz nawijacie ;/ Dajcie juz spokoj to wyszlo z mody...

Zbych

Treść jest ukryta

aj sie przejmujecie
mi dobrze poszlo
ja z siebie jestem zadowolony

ja pojade
i postaram sie wziasc "ziomkow" z zaprzyjaznionego Krzewa

4:0

9 punktów przewagi mamy nad pelikanem

Te markac uśmiałam się jak diabli:) To nie miało być - jaki chcę być :) To miało być o tym JAKI jesteś:)
A tak na serio to Markac prawdę Ci powie:)
Dziewczęta z Łomży łapcie się za niego, drugiego takiego "okazu" nie znajdziecie:) Reszta wyginęł w kamieniołomach albo wraz z epoką lodowcową:)
Ja Ciebie także pozdrawiam markacu:)

a to mecz bedzie w Łomży, że temat to ŁKS vs. Wigry ???
zacznijcie na wyjazdy jezdzic i tam wyniki obstawiajcie!

kto nie pojedzie do Suwałk niech nie nazywa siebie kibicem ŁKSu.

jedynym wytlumaczeniem nieobecnosci na wyjezdzie moze byc:
* slub
* powodz
* pozar
* smierc
* glupota

KIBICOWANIE ŁKSowi? NIE DLA IDIOTÓW!

Ma zowsze Łomża

Zapewne trochę więcej tych punktów przewagi. Mi wychodzi 11.

Osobiście nie trafiłem w temat a nawet epoke. Mowie o "Chlopach" bo nawet nei wiem kim był Makbet :) Ogólne pojęcie jednak miałem ale ogólnie jak to się mówi - "lałem wode" :) Jeśli chodzi o tekst to zawsze jest średni. Planuje jakieś 60% :P
A jak poszło Wam?

juz dosyc dawno o tym sie mówi. kiedyś widziałem jak koleś w stanach zajezdzał do jakiegoś zaprzyjażnionego baru, wził galon oleju po frytkach zalał i pojechał. może to i dobre na te czasy:)

Mój znajomy tak robi ale na 10 litrów oleju dodaje litr benzyny bo sam jest zagęsty.

Felix nie przesadzaj... Jakbyś nie zauważył nikt nie napisał że mu rzeki, wzgórki przeszkadzają. A kleszczy rzeczywiście jest zatrzęsienie, strach gdzeikolwiek na trawnik wejść.

Jest do dupy. Zupełnie nie wiadomo o co w niej chodzi. Wogóle jej się nie zauważa. Pokazała mi ją znajoma wyraźnie wskazując, że to reklama naszego Browaru. Nigdy bym sie tego nie domyślił. Nawet logo trzeba szukać z lornetką w ręku. Totalna porażka !! Panowie z marketingu..... - ruszyć dupy albo zmienić posady (ewentualnie poszukać pomysłów w firmach łomżyńskich) !!

nieudana niestety ale grunt że piwko się bardzo dobrze sprzedaje:D

Per "chłopczyk" to mów do swojego "braciaka".

(........)

już dwie takie rejestracje widziałem

Skopiuj Cracka

Zbych

mieczkos997, chyuba masz cos wspolnego z policja, nie wiesz, ze to nielegalne? :>

siemak musze tu wkleic te foty bo poczta mi cos sfankuje :(

JESTEM CHYBA PIERWSZY KTÓRY ZŁAPAŁ BLACHY Z GWIAZDKAMI HEHE
Co wejdzie to wejdzie na stronke z góry dzieki :)

ZA ROZMIAR WIELKIE SORKI

Ma zowsze Łomża

Engelowie mają już to we krwi że maja talent do dobiernia ludzi;)

(........)

"loko" tak sie sklada, ze chyba z jednego rocznika jestesmy, wiec kto wie czy sie przypadkiem jednak nie znamy (a raczej znalismy). Z tego tez powodu rezygnuje ze zwrotu Pan.
Mecenasem, adwokatem ani innego typu prawnikiem nie jestem wiec pozwolisz, ze nadal ALT-u uzywal nie bede.
S-klasa to byl woz uzyty w przykladzie wyzysku stosowanego przez jednego z najwiekszych biznesmenow w Łomży, potrafiacego wykrzyczec osobie szukajacej pracy: "czy wyscie k.... poszaleli, takie ciezkie czasy, a wy mi k.... d... zawracacie". Chwala czlowiekowi za to, ze mial troche zmyslow do interesow, rozwinal firme, zatrudnia ludzi itd., ale to, ze ma pieniadze nie usprawiedliwia jego chamstwa i pomiatania innymi.
Otwor to mi sciska wlasnie podejscie takich burakow, ktorym udalo sie czegos w zyciu dorobic, pomiatajacych innymi ludzmi, pracownikami, ktorzy czesto nie maja innego wyjscia jak nadal ich dorabiac.
Jak wiec widzisz zupelnym przypadkiem trafilem w model bryki, ktora jezdzisz.
Ale skoro juz rozwazamy stosunki pracodawca-pracownik, to czy zatrudniasz ludzi? Jezeli tak, to czy zawsze jestes w zgodzie ze wszelkimi przepisami, wreszcie czy masz dla nich odrobine szacunku i serca? Szef z pracownikiem nie musza byc przyjaciolmi ale dobrze byloby utrzymywac jakies zdroworozsadkowe stosunki.
Dlaczego uwazasz, ze cos ma mnie bolec z powodu tego, ze ktos tam sie czegos dorobil? Kazdy wybiera swoja droge w zyciu i sam odpowiada za swoj los. Wrecz przeciwnie, ciesze sie, ze sie czegos dorobiles wlasnymi rekami. Z tresci wnioskuje, ze dotarles do tego co masz sam a nie dostales na 18-te urodziny w spadku.
Dla formalnosci dodam Ci, ze nigdy nie pracowalem fizycznie choc nie mam bogatych rodzicow, skonczylem studia z niezlym wynikiem, mam dobrze platna prace, ktora na dodatek lubie, dojrzalem do decyzji o prowadzeniu wlasnej dzialalnosci gospodarczej.
Mam nadzieje, ze nigdy nie bede traktowal ludzi jak klasyczny dorobkiewicz, mam nadzieje ze i Ty tez nie (niestety w miare jedzenia, apetyt rosnie i czesto zapomina sie o dawnych zasadach).

Apropo pracy wakacyjnej, czy jakiejkolwiek innej dodatkowej, to Łomża jest raczej zbyt malym miastem by moc przebierac w tego typu ofertach. Co tu duzo mowic, takich ofert pracy prawie wogole nie ma. Duze bezrobocie, brak jakiegokolwiek przemyslu i tylko jako tako trzymajacy sie drobny handel nie generuje zapotrzebowania na prace wakacyjne. Jezeli juz cos jest to chetni znajda sie na jakakolwiek stawke bo taka sytuacja panuje na rynku pracy.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

W górę !

Zbych

Może i będziecie się śmiać, ale ja mam swoje dwie ukochane gry, w które gram od ładnych kilku lat:

- Starcraft (Blizzard)
- Age Of Empires I (Microsoft)

Ma zowsze Łomża

"Wczoraj koło północy grałem z kumplem w kosza i by git było bo się zbieraliśmy kumplowi piłka za siatkę wpadła..." - nie przesiadywanie tylko gra w kosza o północy a powodowany grą hałas mieszkańcom niewątpliwie przeszkadza, zwłaszcza jeśli ktoś ma małe dzieci...

(........)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org