poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Platfusiarnia ujadała

A Odrę w zeszłym roku dobiły zrzuty gorącej wody z niemieckich fabryk.
No to teraz kundelki odszczekiwać.

https://zielona.interia.pl/polityka-klimatyczna/swiat/news-odre-dobily-zbyt-gorace-scieki-tak-sugeruja-media-w-niemczec,nId,6962943#parametr=zobacz_takze

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Platfusiarnia ujadała

ślepy ch.. jako totalny ignorant nie wie, że Odra graniczy z Niemcami znacznie POwyżej miejsca gdzie POjawiły się najwcześniejsze objawy zatrucia wody.

rudy błazen z druhem

...jednak wg PiSlamsko-katolskiej hołoty za wszystkie nieszczęścia i wszelakie zło to Niemcy są odPOwiedzialne, tymczasem w sprawie Odry nawet ustalenia kaczej mafii tego nie POtwierdzają, bo były ewidentne zaniedbania nadzorcze przez ich Kurtyka wyleciał na zbity z ministerialnej fuchy...

rudy błazen z druhem

Ślepym c h u j e m to raczej ty jesteś gdyż wyraźnie napisałem \"DOBIŁY\" a nie zanieczyściły. Czytanie ze zrozumieniem się kłania

paplak i czytanie że zrozumieniem? Nie żartuj!

Będzie napisane białe paplak przeczyta czarne ........

Na płocie było napisane PiS da i paplak do tej pory drzazgi z prącia wyjmuje ...

Tak, że tegies ...........

--------------------

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Przez omyłkę POdniosłem nie`dotyczy do rangi ślepego ch..a ...

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org