Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
to się narobiło |
Co nasi włodaże zamiezaja w tej sprwie. kolejny rok, i znowu powracający problem, kleszcze, a własciwie ich zatrzęsienie. Dziwne ze inne regjony kraju sobie z tym problemem poradziły, a u nas tylk czekac a dojda meszki. Co władze miastana to, wybory tuż tuż.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: to się narobiło |
Fox13: Mamy szczerą nadzieje że nas wkrótce zaskoczycie. Podpowiem że dobrym terminem bedzie kolejny długi weekend który wypada bodajze 15 czerwca (Boże ciało). Pozdrawaim!
|
|
po woli po woli się rozkręci, lepsze to niż nic pozdro dla organizatora ;)
|
|
wiem np że wykonano oprysk, noca gdy ptacto i inne niewinne stwożenia spały, a rano juz nie było problemu. tak przynajmniej odbyło sie to w Zachodniopomorskim. Wystrczy chcieć. Robotnica
|
|
nie chce Cie obrazic ale chyba skopiowales to z jakiejs wypowiedzi krytyka filmowego, w Polsce powstaly swietne filmy: killer, sara, e=mc2, chlopaki nie placza, ale w ostatnich latach sa same katastrofy, a zaczelo sie chyba od serii BIG BROTHER'a... Przepraszam bardzo, mimo tego co napisales uwazam ze polskie kino idzie na DNO, a "wszyscy jest..." cignie je za same jajca...
|
|
nic nikt z tym nie zrobi, bo powiedza cos bardzo prostego i najczesciej slyszanego: "nie mamy pieniedzy"... Wiec radze jezdzic na rowerze w dlugich spodniach po Bonie.
|
|
Dobrze ze jest ktoś kto ma chęć coś takiego organizować. Oby tak dalej. Na pewno z imprezy na imprezę bedzie co raz lepiej.
|
|
nic nie kopiowalem i wzaden sposob mnie nie obraziles, i ja tez nie mam zamiaru Ciebie obrazac, ale jezeli uwazasz ze Sara czy E=mc2 byly swietnymi filmami to sie nie dziwie ze "Wszyscy jestesmy..." tobie sie nie podobalo. To jest potezny film ktory wymaga od widza maksimum zaangazowania wiec tak jak pisalem jezeli ktos potrzebuje relaksu to ten film zdecydowanie nie jest dla niego. I wsumie ciezko nazywac go filmem, to jest cos bardziej na wzor terapi dla naszego zjadanego przez choroby spoleczenstwa (w tym i dla mnie)
|
|
Mieczkos jak by cię tak policja bez podstawnie stłukła to byś inaczej gadał. Tylko nie mów że jak ktoś jest grzeczny to mu nic nie grozi. Bo było pełno takich przypadków w polsce i w łomży o nadgorliwości policjantów sadystów.
|
|
hehhe. nie ma to jak kolejna kryptoreklama.
|
|
spoko, jeżeli zabrałeś z ulicy żeby zrobić fote cofam sory Zbych
|
|
najlepsza szkola to ZDZ
|
|
tak ten, mozemy sie juz ustawic bo auto smiga :)
|
|
Powodzenia! Ja dopiero w I klasie, ale patrząc na to widzę, że to niezwykła nerwówa i wogóle... Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |