Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
I nie wiem jakby Płaszczak się naprężął, jakby czopy PiSdowskie komunistom odbyty lizały, a ruskie rakiety co? |
A ruskie rakiety i śmigłowce nad PiSlandią \"latajom\" jak po ojczyźnie czopków - Rosji. Ale się dziwić? Jak czopki PiSdowskie regularnie jeżdżą do Moskwy na szkolenia prowadzone przez zastępcę I sekretarza KC PZPR-pis, prowadzą razem z hajhitlerami dvpokratami regularną moskiewską wojnę hybrydową z Polską. Bo dla nich najważniejsza jest PiSlandia i włączenie Polski do ich ojczyzny - Federacji Rosyjskiej. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: I nie wiem jakby Płaszczak się naprężął, jakby czopy PiSdowskie komunistom odbyty lizały, a ruskie rakiety co? |
@ziomex - zapomniałeś wziąć tabletki Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Re: I nie wiem jakby Płaszczak się naprężął, jakby czopy PiSdowskie komunistom odbyty lizały, a ruskie rakiety co? |
Kaftanik mu się rozpiął. Czopuś czy czerwone komunistyczne świnie lizące odbyty są teraz w twoim pokoju?
|
|
Pewnie nachlał się ze swoim wujkiem esbekiem wczoraj, to i nie dziwota że dzisiaj odpierd*la dziadydze.
|
|
Ruskie rakiety i śmigłowce Łukaszenki są cholernie realne jak to, że biskup będzie próbować kryć księdza - pedofila... rudy błazen z druhem
|
|
Paplak twoi ziomkowie witali sowietów w 39 chlebem i solą, powinieneś już stać przy granicy i podtrzymywać ten piękny obyczaj a nie wylewać krokodyle łzy na forum
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |