poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy Tusk jedynie spieprzyć potrafi\"

cytat:

\"Patrzyłam na Donka i myślałam sobie: Co za gnojek. Co on ze mną robi?! Całe życie mi spieprzył\\\" - czytamy w \\\"Między nami.\"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy Tusk jedynie spieprzyć potrafi\\\"

cytat:
\\\"Żona zdradziła Donalda Tuska! Odeszła do innego. \\\"Zakochałam się\\\". O tym huczał cały Gdańsk.\\\"

\\\"Małgorzata Tusk o Donaldzie: Gnojek! Całe życie mi spieprzył.\\\"

A może ktoś wymieni,
co Tusk zrobił dla Polski i Polaków,
zarówno jako tzw. premier,
jak i zasiadając na grzędzie w eurokołchozie???

Bo ja bez problemu mogę wymieniać po kolei,
to co likwidował i niszczył w naszym kraju.

Co zrobił ? uruchomił bratobója smoleńskiego by mu z pyska i kroku ciekło,
Jarosław brudas - Niedojeb.any, i „ niedoceniony”’przez SB gdy spał 13 grudnia popuszcza moczem z krocza z nienawiści gdy sumienie gryzie za brata.

Ślepy ch.. zdradza wciąż chorobliwą obsesję na punkcie Króla Europy i bez problemu wychodzi mu tylko formułowanie/POwielanie perfidnych łgarstw, steków demagogii, POniżanie, lżenie i okazywanie zawistnej POgardy.

rudy błazen z druhem

Bo to kanalia bez godności i honoru.

wręcz przeciwnie, inaczej PiSlamiści nie sięgaliby do POza prawnych, Putinowskich metod by go zohydzić, p/ko czemu zareagował cały cywilizowany świat

rudy błazen z druhem

czopki PiSdowskie ostatnio strasznie kochają się w rudym. Nie ma dnia i godziny, aby do rudego nie wzdychali. Czyżby hemoroidy I sekretarza KC PZPR-pis poszły w odstawkę?

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

W innym temacie,
ukazałem ci obraz tego twojego,
\"cywilizowanego świata\":

- kvrva, złodziej i totalna korupcja.

...tak jakby w katolskim świecie tego nie było, wręcz idealnie, nawet sąsiadów można żywcem spalić w stodole...

rudy błazen z druhem

Autor: Bamburas (---.dynamic.inetia.pl)Data: 05-08-23 10:56

W innym temacie,
ukazałem ci obraz tego twojego,
\\\"cywilizowanego świata\\\":

- kvrva, złodziej i totalna korupcja.
- złodziej - zastępca I sekretarza KC PZPR-pis, zwany Jojo, znany z pobić i okradania szkolnych kolegów, złodziej? np. obatel Czarnecki, ba nawet rząd Broszki I sekretarza KC PZPR-pis (swoją drogą, oddali pieniądze, które bezprawnie, znaczy ukradli w ramach premii?),
- korupcja? - szefowie i członkowie rad nadzorczych spółek skarbu państwa w zamian za stołki muszą opłacać się swoim \"dobroczyńcom).

Tak więc towarzyszko bambusa vel aparata vel ziuto krasnaja bladzio, masz odpowiedź na swoje pytania.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Gdyby PIP odkrył, że pracownicy jednego dnia wpłacili na rzecz pracodawcy jednakową kwotę od razu byłby zarzut naruszenia prawa. Natomiast gdy członkowie zarządów państwowych spółek robią to samo na rzecz kaczej mafii nic się nie dzieje, a to przecież jest tyPOwa korupcja POlityczna.

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org