Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wydział Propagandy KC PZPR-pis, nie dziw, że nie ma programów po polsku |
Dawno nie zaglądałem na reżimową telewizję, kiedyś zwaną TVP. Można tam było zajrzeć przed 2015 rokiem. Zobaczyć jakiś zabytkowy film PO POLSKU. Mój dziadek zwrócił mi uwagę, że chciał obejrzeć w piątek wieczorem Bonda na tzw. TVP1, ale nie zna angielskiego i prosił bym jemu tłumaczył. Płaci wprawdzie abonament na reżimową telewizję PiSdowską i podatki na komunistyczną PZPR-pis, ale nie ma za to polskiej telewizji, no chyba, że POLSAT lub TVN. Za PZPR-pis nie ma takich luksusów. Nawet Bonda nie tłumaczą. Ruskie filmy dla czopków PiSdowskich też puszczają w oryginale w ich ojczystym języku? https://www.teleman.pl/tv/Swiat-To-Za-Malo-809608 Mi nie przeszkadza oryginalna wersja. Myślałem tylko, że reżimowa telewizja mieniąca się TVP uszanuje Polaków, ale gdzie tam. Niech dziadki kvrwa uczą się angielskiego, albo jeszcze lepiej przyszłego ojczystego ruskiego. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |