Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wielokrotnie skazany krzywousty nadał łże jak PieS |
Mateusz Morawiecki w najnowszym spocie obwinił Donalda Tuska i PO o likwidację jednostki wojskowej w Ostródzie. Problem w tym, że decyzja w tej sprawie zapadła w 2001 r., a za specustawą głosowali prominentni dziś politycy PiS — Jarosław Kaczyński, Mariusz Kamiński i Ryszard Czarnecki. Donald Tusk nie był wtedy posłem. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wielokrotnie skazany krzywousty nadał łże jak PieS |
Na szkoleniu u Niemców był?
|
|
towarzyszko kałlipso, czyli co? Marionetka Pinokio Morawiecka może łgać, bo Tusk był na szkoleniu w Niemczech? Ty cały czas uczestniczysz na szkoleniach w Moskwie, gdzie wykłady prowadzi oficjalny szpieg Moskwy Antoni Maciorowicz. Ile ci Putin płaci towarzyszko kałlipso? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
A ja sprawdziłem wikipedię i paplak znowu łże. Tusku był posłem w 2001
|
|
Tzn., że Pinokio może łgać? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
nie`dotyczy chce dorównać arcy łgarzowi na tym forum, czyli ślepemu ch....i. Oto bowiem kadencja sejmu w 2001 r. rozPOczęła się później niż owo głosowanie, które m. in. głosami dziesiejszych prominentnych PiSlamistów zlikwidowało jedn. woj. w Ostródzie. rudy błazen z druhem
|
|
ach ten nasz Złotousty Krzywousty... ten pierwszy podzielił kraj pomiędzy swoje dzieci, a ten pewnie podzieli Rzeczpospolitą pomiędzy Biskupów, no za te działki przecież... ________________________________________________________________ Ci co z kolan wstali, pięty se osr@li..
|
|
Pokażcie mi jednego który nie łże? Z wyjątkiem rudego łgarza 1000-lecia. Bo ten nigdy prawdy nie mówi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |