poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ja i pozostali to jedna osoba

No i narozrabialem, a wcale nie bylo to moim celem. Przepraszam cie "Szpula", nie powiem ci kim jestem, bo jestesmy kumplami. Chcialem ci tylko dopiec w taki sposob zebys nie mial wsrod kumpli tak dobrej opinii jak masz. A jak zobaczylem ze zrobila sie taka zadyma to odszczekuje to co powiedzialem. Przepraszam tez wszystkich ktorzy poczuli sie urazeni moimi wypowiedziami. Skonczmy ten temat, nim stanie sie cos gorszego.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ja i pozostali to jedna osoba

www.ditel.com.pl

Tiger

Dziekuje , ale ten serwis jest " chwilowo niedostepny", czy jest cos innego....?????......
Dziekuje za szybka reakcje.

Sars

Nie no.... wyrosłem już z "bawienia" się na ulicy.. tym bardziej jesienią... jak nie macie gdzie grzać siary to proponuję nad rzekę... tam gdzie jeden z mędrców Forum krzaki wycinał a inny bulwary budował.... a jak wam strach chodzić to nie ruszajcie się z domu jak brak wam jaj żeby zadbać o własną dupę.... takich jeleni najczęściej kroją... powodzenia.....

Ja posiadam łącze w Infolanie. Z co chcesz wiedzieć ?

michal

jeszcze piszecie "W tej chwili właśnie pogrzebaliście szanse na powtórzenie klimatu poprzednich studniówek". no to zartem, ale musze to powiedziec :) czuje sie wiec dumny, ze jedna osoba mogla wplynac na cala rade pegagogiczna, dyrekcje i mlodziez V klas :> hehe. to ma jednak siłe :>

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org