Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ja i pozostali to jedna osoba |
No i narozrabialem, a wcale nie bylo to moim celem. Przepraszam cie "Szpula", nie powiem ci kim jestem, bo jestesmy kumplami. Chcialem ci tylko dopiec w taki sposob zebys nie mial wsrod kumpli tak dobrej opinii jak masz. A jak zobaczylem ze zrobila sie taka zadyma to odszczekuje to co powiedzialem. Przepraszam tez wszystkich ktorzy poczuli sie urazeni moimi wypowiedziami. Skonczmy ten temat, nim stanie sie cos gorszego.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ja i pozostali to jedna osoba |
www.ditel.com.pl Tiger
|
|
Dziekuje , ale ten serwis jest " chwilowo niedostepny", czy jest cos innego....?????...... Dziekuje za szybka reakcje. Sars
|
|
Nie no.... wyrosłem już z "bawienia" się na ulicy.. tym bardziej jesienią... jak nie macie gdzie grzać siary to proponuję nad rzekę... tam gdzie jeden z mędrców Forum krzaki wycinał a inny bulwary budował.... a jak wam strach chodzić to nie ruszajcie się z domu jak brak wam jaj żeby zadbać o własną dupę.... takich jeleni najczęściej kroją... powodzenia.....
|
|
Ja posiadam łącze w Infolanie. Z co chcesz wiedzieć ? michal
|
|
jeszcze piszecie "W tej chwili właśnie pogrzebaliście szanse na powtórzenie klimatu poprzednich studniówek". no to zartem, ale musze to powiedziec :) czuje sie wiec dumny, ze jedna osoba mogla wplynac na cala rade pegagogiczna, dyrekcje i mlodziez V klas :> hehe. to ma jednak siłe :>
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |