Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rozdeptać PiSlamistów protestami |
We wtorek, 25 lipca, w największych polskich miastach odbywają się demonstracje związane z historią pani Joanny z Krakowa. Są one organizowane przed komisariatami policji pod hasłem \"Solidarnie z Joanną\". rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rozdeptać PiSlamistów protestami |
Joanna to ta kobieta która zabiła swoje dziecko? ... Zbrodniara! Zbrodniara! Zbrodniara! Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Joanna mówi: \"kto ma decydować o mojej macicy, jeśli nie ja sama? Trochę się czuję zażenowana, mówiąc te rzeczy, bo przecież to jest takie banalne i oczywiste. Dyskusja na temat tego, kto ma decydować, wydaje się głupawa. No oczywiście, że kobiety Domyślam się, że przez to jestem ucieleśnieniem koszmarów skrajnej prawicy i policjantów machających pałkami. Wiele rzeczy nie byłam w stanie przewidzieć, bo po prostu nie przyszłoby mi na myśl, że można sięgać po tak niskie środki w walce z kobietami\" ...a dvPOkrata to kato-kretyn, zacofany kato-ciemniak... rudy błazen z druhem
|
|
XXI wiek. Ludzie na księżyc latają i atomy rozbijaja a upośledzona część ludzkości ledwie sapiens nie może zrozumieć- od poczęcia - zarodek potem płód. Noworodek i niemowlę - cały czas dziecko człowieka. ... Chyba że aborterzy i aborterki nie są już ludźmi. Ale - nazistami Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Z tego wynika że, antypolskie folksdojcz-kvrestvo chwyta się aborcyjnej brzytwy.
|
|
dvPOkrato: W rzeczywistości nie istnieje POjęcie abstrakcyjne \"dziecko\" tylko konkretne osobniki np. piegowata Małgosia, czy rudy Jaś. Zarodek, czy inny plastomer to wczesne stadia płodu ludzkiego, a nie dziecko. Zatem nie można zabić, ani bytu abstrakcyjnego, ani dziecka, które ma być dopiero w przyszłości. POza tym ciąża nie zawsze jest stanem błogosławionym jak uważa prostacko katolstwo, bo niesie ze sobą realne zagrożenie dla zdrowia i życia kobiety o komplikacjach sytuacji życiowej, kiedy jest niechciana i przypadkowa nawet nie wsPOmnę. rudy błazen z druhem
|
|
Neo-nazisto i neo-marksisto @paplik - ty to masz szczęście że rodzice nie byli nazistami. ... Holokaust kilku milionów Żydów i holokaust kilku milionów Polaków to nic - w porównaniu z 50.000.000 dzieci mordowanych co roku na ziemi przez matki i ojców i lekarzy/rakarzy Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Po co rozdeptywać rozdeptanych. Komunisci z PZPR-pis rozdepczą się wzajemnie z faszystami z Końpederastii. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
Joanna to ta kobieta która zabiła swoje dziecko? Zbrodniara! Zbrodniara! Zbrodniara! ... Jaką rolę pełni Donald Tusk organizując zbiorowe opętanie kobiet bez sumień. Sumień ludzi gatunku homo sapiens przerobionych na ledwie sapiens? ... Donald Tusk - neonazista? Don Tusk - neonazista! Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |