środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Unia nie chce chrześcijaństwa

Nie chcesz to nie czytaj

Sars

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Unia nie chce chrześcijaństwa

POMOCY..........

Na jakiej stronie znajde aktualna ksiazke telefoniczna ( najlepiej calej Polski)
Dziekuje za pomoc.........

Qufer

Nie podoba mi sie twoja postawa.Nie ty powinienes sie wypowiadac w tej kwestii. Popros by rodzice przyszli na zebranie i przedyskutowali to z innymi rodzicami.Wszytko da się tak zorganizować by było dobre i by impreza jaka jest studniówka (tylko raz jeden w życiu każdego z nas) była pięknym wspomnieniem. Nie musisz szkalować nikogo, a tym bardziej calego grona pedagogicznego i rodziców. To nauczyciele i rodzice robią wszytko by mlodzież miała dobrą zabawę, a od Was zależy czy wyjdziecie z niej zadowoleni i ze wspaniałymi wspomnieniami, o których będziecie mogli z podniesiona glową opowiedzieć swoim dzieciom maturzystom.Jestem matką byłego maturzysty i jak sobie przypominam to nie nauczyciele i rodzice chodzili pijani, a wlaśnie mlodzież, a szczególnie panowie, a ich partnerki snuły się znudzone i zawiedzione z balu na jaki je zaprosili partnerzy. Jeśli nie podoba Ci się organizacja studniowki i nie chcesz w nią włożyć trochę własnego wysiłku to powiedz to glośno i nie przychodź na nią. Nie musisz psuć zabawy wszystkim. Dlaczego za jednago czy dwóch raybenów ma cierpieć cała reszta młodzieży, która chce by taka studniowka sie odbyła i to w miłej atmosferze. Mlodzież ma się dobrze bawić, a rodzice są od dyskusji jak i za ile można to zrobić. Z rozmów z rodzicami a ubiegłych lat wynikło ,że wiele osób wiedziało jaki to bedzie wydatek i by się nie obciażać domowego budżetu jednorazowo odkładać już wcześniej.To nie pierwszy rok w mechaniaku jest studniówka a Mechaniaku czy w innej szkole i nigdy nie było czegoś tak paskudnego jak ty wymyślileś.Powinieneś się wstydzić, że wystawiasz taką opinię gronu nauczycielskiemu i rodzicom, które napewno jak sobie przypominasz nie raz broniło was i ukrywalo ina półmetkach i studniówkach w ubiegłych latach . Nie chesz sie bawić nie plać i nie przychodź i nie psuj tego innym.Nie podoba ci się powiedz o tym glosno przed wszytkimi a nie chowasz sie tu jak tchórz pod jakimś pseudo i buntujesz innych.Nie podoba ci się w mechaniaku i grono nauczycielskie to czemu tam jeszcze siedzisz ZMIEN SZKOŁE

Sars

A tak odbiegając od tematu..........

^qwe123^

Co miałeś na myśli pisząc "pogruszek" ?

Pozostałości po gruszkach na wierzbie? Czy może pogróżki (czyt. groźby) ?

hehehe

Ale się ubawiłem - piszcie dalej ..... to jest lepsze niż www.humor.pl a może chumor? ..........sam już (jósz) nie wiem............ :D

Tiger

Ja uczyłam się w Wecie. też była dyktatura. Też protestowaliśmy napisami w kiblu. Internetu nie było.

Tiger, racja!!!!!!!Jaja jak arbuzy!!!!!!!!Jakiś małolat protestuje przeciwko zbyt wysokiej cenie za studniówkę, potem stwierdzają, że nauczyciele piją i to za ich pieniądze, potem zaczynają się wyjaśnienia, z których wynika, że są to jakieś koleżeńskie porachunki, bo ktoś komuś podpadł, czy komuś ktoś. A na końcu mamy oświadczenie rodzica. Super scenariusz do telenoweli!!!!!!!!!Kontynuujcie kochani!!!!!!!!!!!!!!

Co gorsze.... przepisujecie te bzdety do "Bezcennej"...... nie macie czym zapelnić wydania?? Mam wiele pomysłów!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org