Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
policja urządziła polowanie w związku z aborcją |
Trzy miesiące temu kobieta zażyła w domu tabletkę poronną, by przerwać ciążę, która miała zagrażać jej życiu i zdrowiu. Po jej przyjęciu poczuła się źle fizycznie i psychicznie i zadzwoniła do swojej lekarz psychiatry. Na miejsce przyjechali ratownicy medyczni i policjanci. Lekarz szpitalnego oddziału ratunkowego, do którego trafiła pacjentka, powiedział, że policjanci mieli wypytywać, gdzie jest telefon oraz laptop kobiety. Czterech policjantów miało utworzyć kordon wokół pacjentki, co utrudniało pracę medyków. Według relacji pani Joanny mieli ciągle powtarzać słowo \"przestępstwo\". Pani Joanna mówiła, że była przesłuchiwana w trakcie badania medycznego. — Rozebrałam się. Nie zdjęłam majtek, ponieważ wciąż jeszcze krwawiłam i było to dla mnie zbyt upokarzające, poniżające, i wtedy właśnie pękłam, wtedy wykrzyczałam im w twarz: \"czego wy ode mnie chcecie?!\" \"Okropna, przemocowa, obrzydliwa i naruszająca dobra osobiste konferencja policji. Dno. Ujawniająca dane i medyczne i osobiste. Nie ma żadnego powodu, by to publikować, ponownie wiktymizować kobietę. Anonimizacja jest pozorna, wielu treści można się domyślić\" \"w historii policji nic nie trzyma się kupy\". Zwraca on uwagę na orzeczenie sądu, który wcześniej nakazał zwrot zatrzymanego telefonu komórkowego pani Joanny. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: policja urządziła polowanie w związku z aborcją |
Jak żyje jeszcze nigdy nie spotkałem baby która mówi prawdę w 100%
|
|
hahaha nawet nie musiałem się wysilać i już wiadomo co ta za babsztyl https://twitter.com/EmiliaKaminska/status/1681997046251679746
|
|
|
A ty baranie nie umiesz czytać, że lewicowa aktywistka połknęła tabletkę i odj#bała medialną szopkę dla lemingów
|
|
Normalna procedura jak po zażyciu no. dopalacza. Kupiła nielegalnie wiec szukaja zrodla…
|
|
paplak @atbis - tu jest Polska i nie ma przyzwolenia na uprawianie mowy nienawiści. Każdy kto jest siewcą nienawiści skazuje się na banicję. Banicję prawną na wskutek agresji Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Jeśli ktoś chce sPOwodować szybką interwencję POlicji POd PiSlamskim dowództwem niech nie wywołuje alarmu napadem, kradzieżą, rabunkiem..., wystarczy zaPOdać hasło aborcja, a wówczas na 100% szybko stawi się 6 funkcjonariuszy. Aborcja działa na nich jak czerwona płachta na byka... W tej sprawie POlicja dopuściła się łamania prawa i to w sPOsób rażący. Wystarczy wytknąć stosowanie tortury w POstaci przeszukania intymnego, czy bezprawne legitymowanie lekarzy utrudniając im udzielanie pacjentce POmocy. rudy błazen z druhem
|
|
To chyba normalna procedura gdy jesteś podejrzany o posiadanie niedozwolonych substancji, posiadanie c#py i bycie lewaczką przed tym nie chroni. Poza tym bym ci radził rzetelniej sprawdzać swoje fakenewsy
|
|
\"hahaha nawet nie musiałem się wysilać i już wiadomo co ta za babsztyl\" Wiele fantastycznych rzeczy można z Twittera się dowiedzieć o tej \"pani\" jak się tam przejrzy Teraz już bardziej rozumiem zaniepokojenie lekarza psychiatry i zgłoszenie 😉 Kasia..
|
|
Troszkę ciekawostek o pani Joasi. https://twitter.com/Lemingopedia/status/1681999303743504384?t=UsxoOj7hfTCaPBd3eCEBOQ&s=19 https://twitter.com/EmiliaKaminska/status/1681998438106267648?t=R7SdxTWaFkI-OELJB91acg&s=19 https://twitter.com/EmiliaKaminska/status/1682017054461755392?t=F9aFUt-QrEiTGqI4KX8gAw&s=19 https://twitter.com/IwonaCesarzowa/status/1682000305976745984?t=k58q2im6m0qrB-XE-x4zeQ&s=19 Pani Joasia uwiła sobie w mieszkaniu gniazdko ze śmieci i tak sobie w nim żyła kilka tygodni, w krainie baśni, syrenek itp,itd. Bez pół litra,lub dobrych psychotropów od lekarza ni uja rozkminić tego nie da rady. To jest dopiero \"sztuka\" jak nic trzeba dofinansować milionem złotych i wystawiać w całej Polsce zaczynając od miejscowości niedaleko Białegostoku 😂 Kasia..
|
|
Ale w czym problem Katarzyno? Nie tak znowu dawno, przy okazji rekolekcji wielkopostnych, jacyś uduchowieni patoparafianie odwalili szopkę w okolicy ołtarza na temat relacji damsko-męskich. Na oczach dzieci, które to oglądały z niekłamanym zaciekawieniem…. A co do policji, to ta powinna zająć się prawdziwymi zbirami a nie kobietą po farmakologicznej (jak najbardziej zgodnej z prawem) aborcji. urbi et orbi !
|
|
Pani przebierająca się za faceta występująca jako drag queen aktywistka LGBTQ i wiele innych ciekawostek,kto szuka ten znajdzie Na swoim Instagramie Joanna na jednym ze zdjęć wystylizowała się na podobieństwo Matki Boskiej, na innym jej wizerunek otacza napis „Ch*j z wami, aborcja z nami. https://www.instagram.com/sir_johnnydarc/ Lewactwo pieje z zachwytu 😂 Kasia..
|
|
Nie ma znaczenia jakie problemy osobiste ma ofiara PiSlamskiej POlicji i jej ekstrawagancki styl życia. POlicja i każda inna służba państwowa musi przestrzegać prawa. Oto kolejny dowód na to: \"Na nagraniu, które na Facebooku udostępniła Interia, widać szpitalne pomieszczenie oraz roztrzęsioną kobietę, która mówi o tym, że jej komputer zniknął. — A pani gdzie ten komputer miała? — pyta ją medyk. — W walizce go miałam. Nie wiem, czy patrzyłam cały czas na walizkę. Byłam zestresowana, zabrali mi bez pytania z walizki komputer — mówi pani Joanna. — Czyli pani mówi, że ktoś przeszukał bez pani zgody pani dane? — dopytuje ją lekarz. — Tak, nie wyraziłam na nic zgody — odpowiada zdenerwowana kobieta. Wówczas lekarz zwraca się do obecnych na sali policjantów. Pyta ich, czy mogą \"wchodzić do osobistych rzeczy\" i sprawdzać je bez informowania kogokolwiek. — Mogą panowie? Bo może policję trzeba wezwać do was. Do moich rzeczy też możecie tak wchodzić i sprawdzać? [...] W tym momencie pacjentka jest pod wzburzeniem z waszego powodu — mówi lekarz, tłumacząc mundurowym, że jest odpowiedzialny za dobro pacjentki.\" rudy błazen z druhem
|
|
Kato-Polski katolicyzm nie jest formacją o pogłębionej duchowości i rozbudzonym intelekcie wiernych. Opiera się na przemocowych chłopskich korzeniach i poddaństwa na lęku przed hierarchią kościoła zdemoralizowanego. Co za czasy Bolek obiecywał drugą Japonię, Donald zieloną wyspę,a Kaczyński zjeb smoleński Budapeszt ale mu się omsknęło i stworzył Moskwę z dodatkiem Arabii Saudyjskiej wraz ze skazańcem Mariusz KamińskiM stworzył Komitet Krzewienia Cnót i Zapobiegania Złu (dawniej policja Polska)
|
|
Paplaki i innej maści oszołomy dajcie spokój😂 Do wyborów jeszcze trochę czasu trzeba poszukać jakiegoś małego Antka co mu w przedszkolu pani zabroniła zabawy siu*kiem w ramach edukacji seksualnej, potem może babcię Ibrahima wyciągnąć niczym królika z kapelusza tego co siedem dni w zimnej rzece płynął może gdzieś tam przy przejściu granicznym jej wpuścić nie chcą. I tak aż do wyborów POPiSpoyeby będą siać ferment 😂 Nic tylko otworzyć popcorn i obserwować. Kasia..
|
|
|
Takie coś w państwie wolnym, praworządnym nie ma prawa się wydarzyć, to są praktyki talibskich strażników moralności z Iranu. Oczywiście De.wotki, jako tępe dzidy tego nie POjmują. \"Policja zmienia oświadczenie ws. pani Joanny. Poprzednie usunięto. Policja opublikowała oświadczenie ws. pani Joanny. Pisano o „pomocy w przerwaniu ciąży” i „namawianiu do targnięcia się na życie”. Po komunikacie nie ma już śladu, zastąpił go inny. Policja publikuje dwa oświadczenia W tej sprawie swoje oświadczenie (oświadczenia) wydała krakowska policja. „27 kwietnia br. Na numer 112 zadzwonił lekarz psychiatra, zgłaszając, że jego pacjentka dzwoniła do niego, że „dokonała aborcji” i „chce odebrać sobie życie” – czytamy w rozległym komunikacie. Cała informacja kończy się stwierdzeniem, że prowadzone jest właśnie śledztwo pod nadzorem prokuratury w kierunku udzielenia kobiecie ciężarnej pomocy w przerwaniu ciąży oraz doprowadzenia do targnięcia się na życie. Komunikat ten zniknął ze strony policji dosyć szybko, zastąpił go nowy, znacznie krótszy, w którym o tych paragrafach nie ma mowy. Zamiast tego pojawia się jedynie dochodzenie w kierunku nielegalnego obrotu produktami leczniczymi. Ustalenie danych osoby, która miała się tego dopuścić, uwypuklone zostało jako powód zarekwirowania urządzeń należących do pani Joanny. Fakt, że drugie oświadczenie jest tym oficjalnym potwierdziła w rozmowie z nami małopolska policja. \" rudy błazen z druhem
|
|
Pier*olony debilu ani słowem nie odniosłam się do działań policji,a do całej reszty! Bo z policją bywa bardzo różnie w dzisiejszych czasach, ale w tym wypadku, że policja była? Bardzo dobrze, było przecież zagrożenie samobójstwem,sama powiedziała że chce sobie odebrać życie. Czy mieli prawo przeszukiwać telefon i laptop? A to zależy czego szukali jeśli szukali śladów czy ktoś pomógł w zdobyciu pigułki to mieli, gdyż to jest karalne I wszystko w temacie Wsiadaj na rower i zapier*alaj 😂 https://twitter.com/CarlJohnson8908/status/1682351228326494209?t=DLVjoDtz5qXoIuJc6676wA&s=07 Kasia..
|
|
Gdyby działania POlicji były legalne nie byłby zmieniany oficjalny komunikat w celu usunięcia z niego rzeczywistego POwodu, czyli samej aborcji. Tak samo PiSlamiści nie nakazaliby komendatowi głównemu publicznego tłumaczenia się z tego kompromitującego wobec opinii publicznej działania. PiSlamiści chcą w ten sPOsób zneutralizować sPOłeczne oburzenie kagańcem, który zaciskają wokół kobiet w POlsce. W Polsce kobieta może korzystać z tabletek poronnych bez przeszkód. A organom ścigania nic do tego. Niezależnie od marzeń naszych polskich ultrakonserwatystów, kobieta może w Polsce przeprowadzić na sobie aborcję. Może również wykorzystać w tym celu tabletki poronne. Zakup tego typu specyfików również nie jest czynem zabronionym. Aborcja w Polsce technicznie rzecz biorąc, wcale nie jest taka nielegalna, jak by tego chcieli przeciwnicy przerywania ciąży. Nie chodzi nawet o to, że nie udało im się przeforsować całkowitego zakazu. Mam na myśli bardziej to, że ku wściekłości fanatyków, kobieta nie jest w naszym kraju karana za przerwanie ciąży. Tym samym może wykorzystać do aborcji dowolnie wybrany środek, wliczając w to także tabletki poronne. Zgodnie z obowiązującymi przepisami państwu i jego organom nic do tego. rudy błazen z druhem
|
|
dalej: policjanci nie uznali za priorytet niesienia pomocy kobiecie z masywnym krwotokiem. To się we łbie nie mieści, ale oni w tej sytuacji zarekwirowali jej laptopa i telefon, żeby ustalić, czy aby ktoś jej nie pomógł i nie przysłał tabletek. Gdyby jednak tylko rekwirowali, to byłoby całkowicie bezprawne, ale jakoś mniejsze zło, ponieważ funkcjonariusze otoczyli kobietę, odcinając ją kordonem od pomocy medycznej. Kazali jej kucać i kaszleć, zdejmować majtki, poddać się intymnej rewizji. Pani Joanna odmówiła. Policjanci nie przerywali przesłuchania, interesowało ich wyłącznie to, czy ktoś, i ewentualnie kto, udzielił jej pomocy w przerwaniu ciąży. Mimo że jakoby przyjechali na wezwanie z powodu rzekomego zagrożenia życia, koncentrowali się wyłącznie na haśle \"aborcja\". Lekarzom w końcu udało się przewieźć pacjentkę do szpitala. Funkcjonariusze pojechali jednak i tam, żeby dalej znęcać się nad kobietą, powtarzając te same czynności. Nie mam słów, żeby opisać takie okrucieństwo wobec krwawiącej, przerażonej dziewczyny. Po raz trzeci Polska PiS napluła pani Joannie w twarz, kiedy Komenda Miejska Policji w Krakowie wydała oświadczenie w sprawie tych wydarzeń. A właściwie wydała dwa oświadczenia: pierwsze, bardzo rozległe, niemające niczego wspólnego z rzeczywistością opisaną przez panią Joannę i pokazaną dzięki filmowi nakręconemu na SOR krakowskiego szpitala, oraz drugie, bardziej zwięzłe w formie, ale niezmienne w wydźwięku. Ofiara została ponownie skrzywdzona, bo ośmieliła się opowiedzieć o tym, jak ją potraktowano. Nie wystarczyło pogwałcenie podstawowego prawa do zachowania godności oraz uniemożliwianie lekarzom niesienia osobie cierpiącej pomocy w momencie zagrożenia życia. Trzeba było na koniec dowalić bełkotem. rudy błazen z druhem
|
|
mały puto Nie wiem czego chcą pislamiści. Ale wiem że, do cna załgany tevałen, podobnie jak ty sam. Koniecznie szukacie domniemanej ofiary, którą dałoby się zagrać przeciw pisowi. Ta kvrevska stacja już wcześniej wymyśliła zgwałconą 12-latkę, której podobno odmówiono aborcji. Wkrótce okazało się że, 12-latka ma lat 26. A aborcji dokonała w pierwszym szpitalu, do którego trafiła. Zresztą, łgarstwa rudego, poyebów i ich zeszmaconych tzw. mediów, wszystkim są już aż za dobrze znane.
|
|
Pewnie pinda dostała okresu i poleciała zrobić szopkę dla lemingów. Paplak mało z siebie nie wyjdzie, a niedawno chciał zamykać wszystko i wszystkich ze szpitalami włącznie i leczyć wszystkich szczepionkami na przeziębienie. Ot wolnościowiec
|
|
\"Rzecznik poinformował, że sprawa nie dotyczy 14-latki, ale osoby dorosłej, która 29 grudnia ub.r. w trzy godziny od wydania przez prokuraturę zaświadczenia o możliwości wykonania legalnej aborcji miała przeprowadzony taki zabieg w jednym z warszawskich szpitali.\"
|
|
\"Zanim ustalone zostały jakiekolwiek fakty niektóre media przekazały informacje o zgwałconej niepełnosprawnej 14-latce z Podlasia, której szpitale miały odmówić aborcji. Te media, a następnie niektórzy politycy, zdążyli rozdmuchać aferę na cały kraj bez sprawdzania informacji, które wyszły od aktywistów jednej z organizacji. Wszystko okazało się kłamstwem i kolosalną manipulacją.\"
|
|
Antypolskie kvrestvo zawsze liczy na jedno: - że znajdą głupszych od siebie. Którymi da się manipulować. Na to samo liczy ryżawy, pieprząc te swoje bzdety.
|
|
Ślepy ch.j znowy wyciąga inną sprawę, co ma rzekomo POdważać wiarygodność info, tego info, którego zajście oficjalnie POtwierdzają POlicyjne komunikaty, choć zawierają treści manipulacyjne. Jak zwykle ślepa menda znowu łże jak PieS w sprawie aborcji zgwałconej niepełnosprawnej bo to było tak: Zgwałcona z niepełnosprawnością ma 24 lata, nie 14. Nie zmienia to wątpliwości co do klauzuli sumienia. Prawdziwe bowiem POzostaje to, że podlaskie szpitale odmówiły tego zabiegu i dlatego, dzięki pomocy organizacji pozarządowej ofiara gwałtu skorzystała z zabiegu w jednym ze szpitali w Warszawie. rudy błazen z druhem
|
|
\"Tą sprawą od wielu dni żyją liberalne media. Chodzi o wykorzystanie seksualne niepełnosprawnej kobiety oraz odmowę aborcji. „Sumienie nie pozwoliło lekarzom na terminację ciąży, ale pozwoliło przepędzić zgwałcone dziecko z dwóch publicznych szpitali” – grzmiał TVN, a „Fakty” poświęciły temu tematowi cały materiał. Tymczasem Prokuratura Krajowa dementuje, że w sprawie wcale nie chodzi o nastolatkę. Wbrew wcześniejszym medialnym doniesieniom ofiara miała 24 a nie 14 lat, a sprawca w styczniu usłyszał zarzut. Grozi mu do 8 lat więzienia.\"
|
|
Paplakopodobny mały uju...szukaj głupich gdzie indziej. Oczywiście Pani Joanna to kobieta która się pogubiła w życiu,to na bank.A tak przy okazji do twarda zwolenniczka aborcji,jeb*ania PiSu i walki z KK. I oczywiście całkiem przypadkiem jest wykładowcą w tym samym miejscu gdzie jeden pan pracujący w TVN. A jej hasło w stylu ch*j z wami aborcje z nami to lewactwo powinno na sztandarach do wyborów nieść. Tylko skoro tak,to skąd te ciążę bez ch*ja? Kasia..
|
|
...na pewno nie z Lasku Jednaczewskiego gdzie durna De.wotka zaciążyła... rudy błazen z druhem
|
|
Ofiara POlicyjnej przemocy może być nawet ostatnią puszczalską łajzą, czy inną prostytutką, ale jeśli nie POpełnia przestępstwa (samodzielna aborcja i zakup środków POronnych są legalne) nikt nie ma prawa jej przesłuchiwać, rewidować (tu drastyczne, tożsame z torturami, przeszukanie intymne) i rekwirować rzeczy osobistych co POtwierdził sąd. rudy błazen z druhem
|
|
Autor: Kasia.. (---.swiatlowod.avito.pl)Data: 22-07-23 10:43 Paplakopodobny mały uju...szukaj głupich gdzie indziej. Oczywiście Pani Joanna to kobieta która się pogubiła w życiu,to na bank.A tak przy okazji do twarda zwolenniczka aborcji,jeb*ania PiSu i walki z KK. I oczywiście całkiem przypadkiem jest wykładowcą w tym samym miejscu gdzie jeden pan pracujący w TVN. A jej hasło w stylu ch*j z wami aborcje z nami to lewactwo powinno na sztandarach do wyborów nieść. Tylko skoro tak,to skąd te ciążę bez ch*ja? __________________________________________ i to jest podstawa prawna do szykanowania, poniżania, rozbierania do naga, zabierania laptopów i telefonów. Jeśli chodzi o aborcję i sztandary, to myślisz, że wasza lewacka, koministyczna PZPR-pis wpisze to na sztandary? Szybciej wy lewackie, komunistyczne czerwone szmaty z PZPR-pis nakażecie kolczykowanie kobiet . Mam nadzieje, że bezdzietnym buhajom z I sekretarzem KC PZPR-pis i całym klerem nakażecie wkładanie w nozdrza kółek jak bykom. Towarzyszu kasia, jakbyś wyglądała z kolczykami jakie mają krowy? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ziuta krasnaja blać Tobie z tą krasnają mordą nie trzeba kółka w nosie. Najlepiej prezentujesz się z kijem od baseballa w dvpie.
|
|
Krzysztof on kółek szuka w nozdrzach niczym u krów jak powiada? No popatrz,a ja takie właśnie u Pani Joanny w nosie na zdjęciach widziałam😂 Kasia..
|
|
Kasia, z niej to taka pani, jak z rudego król. Nieźle zryta z parciem na popularność.
|
|
Te wszystkie skv... drą ryja o telefon, laptop, mówią że kobieta ma prawo dokonać aborcji za pomocą tabletek poronnych,tylko zapominają o najważniejszej rzeczy handel tymi środkami jest zakazany. A policja sprawdzając telefon szuka informacji skąd, kto i kiedy sprzedał. To jest nielegalny handel takimi substancjami w Polsce. Postępowania które są często prowadzone są związane z obrotem i dotyczą osób,portali, które oferują w internecie leki poronne dostępne od zaraz. A więc sprawdza się ludzi,komputery, skrzynki mailowe i strony internetowe z polskich serwerów,bo tak ma działać prawo w tym zakresie! Te same skv...darły mordę o amantadynę, która od wielu lat jest dostępna na rynku,a nie widzą kanalieeeee problemu z handlem środkami poronnymi często niewiadomego pochodzenia z niewiadomych źródeł! Kasia..
|
|
\"Kasia, z niej to taka pani, jak z rudego król. Nieźle zryta z parciem na popularność\" Patrząc na to wszystko,na czas kiedy była ta aborcja,a okres kiedy to ujrzało światło dzienne, bardzo prawdopodobne. Przeglądając różne strony tej kobiety jak dla mnie to nie jest normalnym aby \"twórczość artystyczna\" była często ukierunkowana na aborcję,co można zobaczyć na wielu zdjęciach. Kasia..
|
|
towarzyszu kasia, ale już nabyłaś kolczyki podobne do tych co mają krowy? Daj przykład jako wzorowy czop komunistycznej partii PZPR-pis. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
De.wotka, jako tępa i POp.erdolona dzida z Lasku Jednaczewskiego nie rozumie POdstawowych zasad wolnościowych i praworządności. Oto bowiem sam zakup środków na własny użytek, w tym nawet narkotyków, nie jest przestępstwem zatem POlicja nie ma prawa prowadzić czynności dochodzeniowych u takiej osoby. Jeśli chcą dorwać nielegalny handel to niech się udadzą tam. Sąd POtwierdził, że zarekwirowanie telefonu i komputera było bezprawne. Prowadzenie czynności dochodzeniowych w przypadku tej kobiety jest tym bardziej bulwersujące, że nie tylko zakłócało udzielanie jej POmocy medycznej, ale było POwodem POgłębiania jej chorobowego stanu o czym informuje POlicjantów lekarz jednak ci nadal brną w nieuprawnione działania. rudy błazen z druhem
|
|
De.wotka, jako tępa i POp.erdolona dzida z Lasku Jednaczewskiego nie rozumie POdstawowych zasad wolnościowych i praworządności. Oto bowiem sam zakup środków na własny użytek, w tym nawet narkotyków, nie jest przestępstwem zatem POlicja nie ma prawa prowadzić czynności dochodzeniowych u takiej osoby. Jeśli chcą dorwać nielegalny handel to niech się udadzą tam. Sąd POtwierdził, że zarekwirowanie telefonu i komputera było bezprawne. Prowadzenie czynności dochodzeniowych w przypadku tej kobiety jest tym bardziej bulwersujące, że nie tylko zakłócało udzielanie jej POmocy medycznej, ale było POwodem POgłębiania jej chorobowego stanu o czym informuje POlicjantów lekarz jednak ci nadal brną w nieuprawnione działania. rudy błazen z druhem
|
|
Paplakopodobny mały ch*ju jeszcze alzheimera się nabawiłeś? Czternaście razy wrzuć to samo. Laski Jednaczewskie i inne to dla takich jak ty były,w czasach gdy jeszcze mogłeś,bo teraz to możesz jedynie usiąść jak młynarz na worku i tym sznurkiem sam się pobawić. Ale staraj się szumowino, staraj bo niedługo za swoje wysrywy to nawet na zupkę z przeceny nie zarobisz,a będziesz wpier*alał z koryta ze świniami jak ci jakiś rolnik i świnie pozwolą dostąpić takiego zaszczytu. Dla mnie sprawa jest jasna jak słońce aby dojść do tego kto sprzedał to trzeba zajrzeć do tego kto gdzie kupił i szkoda więcej mojego czasu. Teraz lewaki czas na królika z kapelusza może być Antek z przedszkola, albo ktoś inny, wprawę macie,a do wyborów to jeszcze szmat czasu. Kasia..
|
|
Paplaki i inne forumowe dziwolągi jak się źle bardzo czują to też pierwsze co robią to pakują i biorą ze sobą laptop, tablet, czy coś w tym stylu,to nie tak jak ostatnio moją sąsiadkę w kapciach i szlafroku zabrali 😂 Jak tvłen powie że gó*no to perfumeria to paplaki się tym gó*nem codziennie rano będą nacierać niczym eliksirem.Jak rudy powie że gó*no to czekolada to opier*oli że smakiem i popije uryną mówiąc że to piwo. Kasia..
|
|
towarzyszu kasia, jak ci w krowich kolczykach? Pokaż foto. Faszystowsko - komunistyczno-PiSdowski ideał kobiety towarzyszu kasia, kto na ciebie poleci w takich kolczykach? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ziuta krasnaja blać Pokaż lepiej swoje foto. Jak ci do twarzy z krasnają mordą?
|
|
Ta lafirynda ma nie tylko tęczowe barchany, ale też zas.any rozum... Pacjentka trafiła do szpitala bez telefonu i laptopa, bo te PiSlamska Milicja zarekwirowała już w jej domu. POlicja, jak każdy organ państwowy, musi działać wyłącznie na POdstawie prawa i tylko w granicach prawa. Jeśli kupujący nie złamał prawa POlicji nie wolno prowadzić wobec niego czynności dochodzeniowych. Ściganie sprzedawcy nie musi odbywać się POprzez kupujących. Każdy ma prawo do wolności kuPOwania i nie musi ujawniać źródła, a tabletki POronne są w POlsce specyfikiem legalnym, dostępnym na receptę i w szpitalach. rudy błazen z druhem
|
|
Ty mały kłamliwy uju.... gdzie zabrali, w domu?! \" Gdy Joanna nie patrzyła, policjanci przeszukali jej bagaż. Na nagraniu ze szpitala widać, jak płacze i stwierdza, że w torbie miała laptop. Jeden z lekarzy pyta ją, czy policjanci zabrali jej komputer. Na to jeden z policjantów odpowiada, że „został zabezpieczony na protokół zatrzymania”, i apeluje, żeby nie utrudniać pracy mundurowym\" A tu jeszcze więcej. https://twitter.com/FaktyTVN/status/1681388123547107352?t=IrQhLmClOGuBbw4cFRfaSg&s=19 Kasia..
|
|
towarzyszu kasia, a kiedy za pracę się weźmiesz? A nie tylko PiSda? O towarzyszce aparacie vel bambusie vel ziucie krasnej bladzi się nie dziwię. To to w szpitalu na sali bogów w trzech osobach mieszka. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
\"tabletki POronne są w POlsce specyfikiem legalnym, dostępnym na receptę i w szpitalach\" W Polsce aborcja farmakologiczna jest nielegalna i tabletek poronnych nie można wystawić, ani zakupić na receptę. A antykoncepcja awaryjna jest dostępna na receptę wystawioną przez lekarza każdej specjalizacji., czyli tabletka po,co nie jest debilu tym co tabletka poronna. A teraz spierda... kanalio. Kasia..
|
|
Mimo wszystko, pokvrvieńce okropnie przeżywają ową policję. A ze zrytej, od razu zrobili swoją św. joannę od aborcji. Nic natomiast nie ujadali, kiedy w 2012 r. policja przewróciła do góry nogami mieszkanie Kory. Znajdując ja pierd*lę! - 3 gramy maryśki. cytat: \"Zatrzymanie Olgi J., znanej szerzej jako Kora, wzbudziło niemałą sensację. Postawiono jej zarzuty posiadania narkotyków. Policja przeszukała jej mieszkanie na warszawskich Bielanach na podstawie informacji służby celnej. Na ten adres piosenkarka miała dostać paczkę z suszem roślinnym. Olga J., pseudonim Kora Olga J., pseudonim Kora Fot. Franciszek Mazur / Agencja Gazeta Teraz wszyscy zadają sobie pytanie: policja może wejść do domu tylko na podstawie wysłanej paczki? Czy za to, że jesteśmy adresatem przesyłki z narkotykami coś nam grozi? Co zrobić, kiedy już taki niechciany \"prezent\" otrzymamy? Wyjaśniamy niejasności.\" puto i ziuto Kto rządził w 2012 roku? Też PIS?
|
|
ale muszę przyznać, że kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik czerwonych, komunistycznych PiSdowskich świń po PiSlandii się niesie. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Od 8 lat nic innego nie słyszę, tylko kwik i wycie poyebów za utraconym korytem. I jawną nienawiść do Polaków za to że, zagłosowali nie tak, jak im kazano. Chociaż ostatnio ową nienawiść nieco przymaskowali, włażeniem w dvpy rodakom w związku z przyszłymi wyborami. Rudy to już prawie że do seminarium się zapisał. Sepleniąc coś o dekalogu, etc.
|
|
\"puto i ziuto Kto rządził w 2012 roku? Też PIS?\" Niemożliwe nie PiS? Sprawdź Krzysztof jeszcze raz,bo te antypolskieeee wyciory hydrauliczne ssąco-tłoczące nie wiedzą co mają począć z taką informacją. Kasia..
|
|
POsiadanie/użycie tabletki POronnej na własny użytek jest legalne mimo, że te specyfiki nie są zarejestrowane w POlsce i nie jest legalna ich sprzedaż na terenie kraju. Można je legalnie kupić za granicą, a taki zakup na własne POtrzeby nie stanowi nielegalnej dystrybucji. Co do narkotyków to legalne jest POsiadanie niewielkiej ich ilości, a w sprawie Kory właśnie o ten problem chodziło. rudy błazen z druhem
|
|
\"tabletki POronne są w POlsce specyfikiem legalnym, dostępnym na receptę i w szpitalach\\ \"POsiadanie/użycie tabletki POronnej na własny użytek jest legalne mimo, że te specyfiki nie są zarejestrowane w POlsce i nie jest legalna ich sprzedaż na terenie kraju\" Debilll,noooo debillll yeba...😂 Kasia..
|
|
towarzyszu kasia i towarzyszko aparata, a kiedy do pracy? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
To, że w argumentacji nie rozróżniłem tabletek, nie zmienia istoty w wykazaniu, że państwo PiSlamskie stało się Iranem w Europie stosując zamordyzm wobec kobiet. Oto kolejna opinia fachowca: \"...w przypadku pani Joanny policjanci w sposób ewidentny działali na szkodę pokrzywdzonej i ocenił, że funkcjonariusze nerwowo zareagowali na wieść, że kobieta miała za sobą aborcję. - Tutaj na hasło aborcja zadziałał syndrom agresji i obławy. Tak sobie to wyobrażam, patrząc na to, jaki klimat jest zbudowany wokół zjawiska aborcji, które stało się w Polsce kanonem zjawisk nie etycznych, ale politycznych. ...policjanci znacznie przekroczyli swoje uprawnienia. Po tym, jak do szpitala przewieziono kobietę, która nie była sprawczynią żadnego przestępstwa, grupa mundurowych osaczyła ją, a także przeszkadzała lekarzom. Zamiast pomóc krwawiącej osobie, zmuszono ją do rozbierania się i robienia przysiadów. Nie rozumiem, po co w ogóle to zostało zrobione. Tym bardziej że pokrzywdzona kobieta była już po badaniu ginekologicznym. Dla mnie jest to ewidentny przykład na to, że chciano ją poniżyć. Mocno skrytykował też ściągnięcie kolejnego patrolu, co jego zdaniem dowodzi, że chyba w Krakowie jest za dużo policjantów, jeśli do spacyfikowania jednej, drobnej, szczupłej kobiety wysyła się sześcioro.\"https://kobieta.wp.pl/nie-zostawil-suchej-nitki-na-policjantach-widzial-co-jej-zrobili-6922355854859232a rudy błazen z druhem
|
|
Pisdzisz niezgorzej od tych z tevałena.
|
|
policji takiej jaka powinna być w tym kraju nie ma!!!!!!!!!!!!!!! jest tylko dyspozycyjna upolityczniona służba paramilitarna która koncentruje się na zapewnieniu trwania u władzy autokratycznej partii PIS. follow me
|
|
Policja w tym kraju to są spoko goście. Tylko czasami, za bardzo cackają się z lewackimi poyebami.
|
|
Odkąd ślepy ch.. PO oberwaniu milicyjna pałą w parszywy łeb nabył ślePOtę, stracił wrażliwość na wszelką brutalność działania służb, nawet gdyby lewaczkę odzierano żywcem ze skóry... rudy błazen z druhem
|
|
mały puto Jeśli została lewaczką, to znaczy iż już ją obdarto z rozumu. Przy tym odarcie ze skóry nie jest najgorszą opcją.
|
|
...żeby być człowiekiem wystarczy nie być ch...m ślepym... rudy błazen z druhem
|
|
Wersja wydarzeń głoszona przez PiS i policję nie trzyma się kupy. Są na to trzy dowody Ale nawet gdyby przyjąć ograniczone zaufanie do pani Joanny — choćby z tego tylko powodu, że pobyt w szpitalu był dla niej silnym wstrząsem, więc może nie być precyzyjna, opowiadając o działaniach funkcjonariuszy — to wersja wydarzeń głoszona przez PiS i policję kompletnie nie trzyma się kupy. Są na to trzy dowody. Po pierwsze, wspomniane przepychanki funkcjonariuszy z medykami i filmy nagrane przez biały personel podczas interwencji policyjnej w szpitalu. Nawet Szymczyk półgębkiem przyznaje, że doszło do tarć obu służb — za co rzecz jasna obwinia medyków. Po wtóre — decyzja sądu, który badał działania policji wobec pani Joanny na wniosek jej adwokatki. Sąd oceniał sprawę na podstawie notatek policjantów opisujących przebieg zdarzenia. \"Już z nich wynika, jak nieszczególnie obiektywne jest ocenianie przez nich zaistniałej sytuacji\" — uznał sędzia Paweł Piesakowski. Zauważył, że policjanci napisali w notatkach, że nie utrudniali w żaden sposób czynności medycznych, a jednocześnie legitymowali lekarzy — co jest sprzecznością, bo wskazuje, że doszło do konfliktu obu służb. Zdaniem sędziego policjanci bezprawnie zabrali pani Joannie telefon. \"Pożądana byłaby na przyszłość większa wstrzemięźliwość funkcjonariuszy przy dokonywaniu w warunkach szpitalnych czynności wobec osoby, której nie można postawić zarzutu\" — uznał sędzia, przypominając w ten sposób policji, że pani Joannie nie można stawiać zarzutów nawet jeśli dokonała aborcji. Po trzecie wreszcie — zdumiewające jest zachowanie policji po ujawnieniu sprawy przez \"Fakty\" TVN. Otóż początkowo policja wydała szczegółowy komunikat, a w nim przyznała, że prowadzone jest śledztwo w sprawie nielegalnej aborcji. rudy błazen z druhem
|
|
Autor: Kalipso (---.dynamic.inetia.pl)Data: 23-07-23 14:18 mały puto Jeśli została lewaczką, to znaczy iż już ją obdarto z rozumu. Przy tym odarcie ze skóry nie jest najgorszą opcją.\\ _______________________ czerwona ***** PiSdowska, ty lewaczko komunistyczna wyzywasz inych od komunistów? Ty to ile już masz jaźni? Aparata, kałlipso, ziuta krasnaja baladź, bambusa .... PiSdzica. A pamiętasz adamosxx? To też ty czerwona ***** PiSdowska. A zobacz. ziomex od początku, nie jakaś kvrwa PiSdowska aparata, nie czerwona szmata bambusa, nie ziuta krasnaja bladzia, nie jakaś kałlipso - kvrwa szambem jedzie. PiSdzica to straszna choroba. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
PiSdzica to nie choroba, to agonia zwykłej, ludzkiej przyzwoitości... rudy błazen z druhem
|
|
ziuta krasnaja blać Tak też myślałem. Pierd*lnięty byłeś już od dawna, jednak przy trzecim nicku, jesteś jak kretyn po lobotomii. Boję się przejść na czwarty, bo pójdziesz w kaftany i byłoby smutno.
|
|
Przykre, że taką tragedię wykorzystuje się do walki politycznej :-( https://www.lacznosc.bydgoszcz.pl
|
|
Zapewniam Ciebie że im przykro nie jest w najmniejszym stopniu. Ta banda nie ma, ani skrupułów, ani sumienia. Dla nich nawet największa tragedia dobra, jeśli tylko mogą coś na niej ugrać.
|
|
Mnie w tym wszystkim Krzysztof zastanawia jeszcze jedno,czy ta Pani wcześniej była u lekarza ginekologa i gdzieś jest informacja w jakiejś karcie że była w ciąży,a nie tylko informacja o zażyciu pigułki poronnej. Kasia..
|
|
Kasia, ona już miała takie odloty, że pewnie nie wie, gdzie, kiedy i z kim była.
|
|
Dziś zerknęłam na kilka artykułów z jej wypowiedziami, praktycznie pod każdym jest informacja gdzie kontaktować się w sprawie aborcji i numer telefonu w razie potrzeby odnośnie pigułek poronnych. Oczywiście to tylko zbieg okoliczności. Kasia..
|
|
Pigułek \"dzień po\"? ziuta łyka to przy zaparciach, paplikowi po nich staje.
|
|
Nie, receptę na pigułkę dzień po może wypisać lekarz, chodzi o pigułki na poronienie. A paplikowi jedynie co może ustać to palec u nogi,da się pograć w bierki ugotowanym makaronem? Nie..To tak samo jemu pomocą pigułki i mu stanie. Kasia..
|
|
Kasia, w starym piecu diabeł pali.
|
|
On sam jak diabeł, albo i jeszcze gorzej. Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |