Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dziecko samo z siebie nie nienawidzi, trzeba go tego nauczyć |
Od małego byłam otoczona konserwatywną propagandą. Mając 8 czy 9 lat wiedziałam, że moim planem na życie jest w wieku 22 lat mieć męża, a w wieku 23 urodzić dziecko, żeby je odchować, zanim pójdę do pracy — opowiada Martyna — Do partii Korwina wstąpiłam w wieku 20 lat. I to od razu do \"normalnej\" partii, a nie młodzieżówki. [...] W niedługim czasie dzięki mojemu zaangażowaniu trafiłam do sztabu głównego przed wyborami do Sejmu w 2015 r. — wspomina — W sztabie głównym bardzo często miały miejsce zachowania, które można zaklasyfikować jako mobbing w postaci przemocy psychicznej, np. poprzez odnoszenie się do innych w obraźliwy sposób. Pracowałam w wielu miejscach, ale z takim czymś, jak w tamtym sztabie, nie spotkałam się nigdzie indziej — opowiada 29-latka — Z dzisiejszej perspektywy, patrząc na moje doświadczenia w tamtym środowisku, muszę powiedzieć jasno: skrajna prawica jest sektą [...] Dlatego chcę się zwrócić do tych osób, które wahają się nad poparciem tej partii albo są w jej strukturach i myślą o wyjściu z niej — nie bójcie się zmienić swoich decyzji, nie bójcie się zmienić swojego środowiska — stwierdza kobieta Moje poglądy były wtedy bardzo ekstremalne. Dziś powiedziałabym, że po prostu byłam wtedy rasistką, homofobką i antysemitką. Inni ludzie w partii mieli oczywiście takie poglądy jak ja. Im wyżej w hierarchii partii, tym było gorzejhttps://www.onet.pl/styl-zycia/noizz/mialam-21-lat-i-bylam-w-sztabie-partii-korwina-bylo-jak-w-sekcie/7kem8pp,3796b4dc rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dziecko samo z siebie nie nienawidzi, trzeba go tego nauczyć |
Nie jest tajemnicą - Niemcy sypią milionami ojro na antypolską propagandę. I nawet nie kryją się z tym że zamierzają wepchnąć folksdojczów na szczyty władzy. ... Konfederacja jest zagrożeniem dla całej Bandy Czworga oraz ich mocodawcom z Berlina i Waszyngtonu i Moskwy. Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Niemiaszki nie mają tu nic do rzeczy, Martyna to POlka z krwi i kości... Końpederaści stanowią zagrożenie dla ludzi i POlski, dla wolności osobistej, demokracji i wszystkiego co zostało osiągnięte w cywilizacyjnym POstępie. Brunatnym kato-faszystom mówimy stanowcze NIE! rudy błazen z druhem
|
|
https://www.tokfm.pl/Tokfm/7,103087,29917984,polska-bez-aborcji-i-lgbt-dlaczego-coraz-wiecej-mlodych-kobiet.html
|
|
małego puto poyebało jak i jego domniemaną Martynę. cytat: \"Do partii Korwina wstąpiłam w wieku 20 lat. Pracowałam w wielu miejscach\" Ciekawe w jakich i kiedy? No chyba że na poboczach.
|
|
aparat napisał(a): > małego puto > > poyebało jak i jego domniemaną Martynę. > cytat: > \\\"Do partii Korwina wstąpiłam w wieku 20 lat. > > Pracowałam w wielu miejscach\\\" > > Ciekawe w jakich i kiedy? > No chyba że na poboczach. Tak, to prawda. Ale MMNNIIEEE interesuje czy każde polskie dziecko w podstawówce wie, że ukraińcy nabijali Polskie dzieci na pale? Wcześniej je oczywiście gwałcili i znęcali się na wiele innych sposobów. A lubili to do orgazmu... Takie są FAKTY Nasadzanie małych dzieci na ogrodzeniowe zaostrzone sztachety. Katarzynówka, pow. Łuck, woj. wołyńskie, czerwiec 1943 .
|
|
Fakty są takie że: - nawet esesmani szkoleni w okrucieństwie, byli zszokowani bestialstwem ukraińców, nad niewinnymi dziećmi, kobietami, i Polakami w ogóle.
|
|
aparat napisał(a): > Fakty są takie że: > - nawet esesmani szkoleni w okrucieństwie, > byli zszokowani bestialstwem ukraińców, > nad niewinnymi dziećmi, kobietami, i Polakami w ogóle. No widzisz Posłuchaj tego posłuchaj w całości: https://www.youtube.com/watch?v=xkPPQqfRpJY i zadaj sobie parchu pytanie: ilu sąsiadów, znajomych, nieznajomych i innych Polaków uświadomiłeś o tym ludobójstwie ??? Bo JJJJJJJAAAAAAA gnido, ponad 50 osób osobiście, w tym 3 tylko w tym tygodniu osobiście, w realu oraz piszę o tym na różnych forach... Jesteś teraz by potomkowie tych bestii dostawały 800+ na twój koszt i koszt twoich dzieci? .
|
|
P.S. sorry, to \"parchu\" skopiowałem z wpisu do takiej pewnej pizzzdy Do Ciebie nic nie mam :-) .
|
|
\"Jednak sam Ruch Narodowy szybko mnie rozczarował. Okazało się, że tworzą go przegrani, smutni kolesie, którzy zapijali swoje problemy bardzo dużą ilością alkoholu. Retoryka, która panowała w Ruchu Narodowym, miała po prostu nadawać im poczucia wartości z samego faktu bycia białymi mężczyznami. Było w tym środowisku też dużo zdrad, przemocy wobec kobiet czy korzystania z płatnych usług seksualnych. Jednocześnie zaczęłam konsumować dużo treści z internetu dotyczących Korwina i jego partii. Widziałam jego dużo wystąpień, czytałam artykuły na jego temat w prawicowych mediach i w ten sposób jego poglądy mnie kupiły. Tak samo wtedy, jak i teraz, korwiniści udzielali prostych odpowiedzi na trudne pytania, co pozwalało poczuć, że rozumie się te wszystkie złożone zjawiska społeczne i polityczne, których ogarnięcie w rzeczywistości wymaga wiedzy i wysiłku dla jej zdobycia. Mimo to czarę goryczy przelał we mnie dopiero moment w kampanii, w której zajmując się social mediami, dano nam do promowania w nich antyuchodźczy klip, który miał straszyć Polaków, że jeśli ich wpuścimy, to będą tu zamieszki, terroryzm, zamachy. Sprawdziłam te sceny, które znalazły się w tym nagraniu i nie było tam ani jednego nagrania z Europy. Wszystkie ujęcia pochodziły z zamieszek w RPA. Już wcześniej, kiedy czasem wrzucaliśmy jakieś wypowiedzi Korwina z jego różnymi tezami, ciężko było znaleźć jakiekolwiek zewnętrzne źródło, które by je potwierdzało, ale fałsz tego spotu był dla mnie szczególnie druzgocący, bo od samego początku byłam karmiona tym antyislamskim i antyuchodźczym podejściem. I nagle to wszystko okazało się kłamstwem, a oni nie mieli na swoje tezy żadnych dowodów. \" rudy błazen z druhem
|
|
paplik napisał(a): > \\\"Jednak sam Ruch Narodowy szybko mnie rozczarował. Okazało > się, że tworzą go przegrani, smutni kolesie, którzy > zapijali swoje problemy bardzo dużą ilością alkoholu. --------- a jak ukrainiec wbija małe dzieci na pal, to najpierw gwałci czy wydłubuje oczka? Co na to lewica? PO_piera? Jest zadowolona? Nasadzanie małych dzieci na ogrodzeniowe zaostrzone sztachety. Katarzynówka, pow. Łuck, woj. wołyńskie, czerwiec 1943 .
|
|
Ludzie odwracają się od lewicy to trzeba wysmarować parszywca. Kto mądry będzie głosował na lewackich padalców jak oni chcą mieć pełną kontrolę nad tym co jesz, mówisz, myślisz itp
|
|
Z tego też powodu, niemiecki tzw. tfu-kvrva establiszment robi ostro w gacie. Bo niemiecka prawica zaczyna przeganiać lewackie kvrestvo. Szwecja ogłosiła że, wprowadzi najbardziej restrykcyjny program imigracyjny w całej Europie. Odkąd i tam, prawica doszła do władzy.
|
|
nie`dotyczy erdoli jak POtłuczony niczym JarKacz o przymusowej relokacji imigrantów, której nie ma. Rządy lewicy to najlepsza gwarancja na to, że ludzie będą mieli wolność wyboru, a kato-prawica i inna brunatna swołocz ma alergię już na samą proPOzycję życia nowocześnie, a nie wg zgubnej często tradycji, która zaprowadziła Ziemię i ludzkość na skraj przepaści. Nie ma żadnych POstulatów lewicy na przymus, ani jedzenia, ani mówienia, ani myślenia..., chociaż to ostatnie takiemu nie`dotyczy i jego ślepemu ch.... bardzo by się przydało. rudy błazen z druhem
|
|
Dobre sobie, lewica i wolnośc wyboru. Już wy pokazaliście gdzie macie swobody obywatelskie w czasie pseudopandemii.
|
|
Obostrzenia i inne ograniczenia w związku z epidemią nie ma nic wspólnego z barwami POlitycznymi i ideologią, bo te wprowadzane były przez niemal wszystkie władze na całym świecie, a nawet przez przedsiębiorców. Wolność wyboru zaś to POdstawowe POstulaty lewicy szczególnie w sferze osobistych aspektów życia jednostki oraz POstęPOwych liberałów. Kato-prawica zaś stale i wciąż żąda nakazów i zakazów szczególnie w obszarze zasad etyczno-moralnych oraz uznania prymat dyktatu ogółu/większości nad prawami jednostki. rudy błazen z druhem
|
|
Nie bądź kretynem Paplak, gdyby nie wojna na ukrainie dalej byśmy mieli ograniczenia wszelkich swobód.
|
|
Kretynem to ty jesteś wszak PiSlamiści wprowadzili ograniczenia z POminięciem Konstytucji na terenach przyległych do Białorusi, a to tylko PO to, by uniemożliwić rzetelne informowanie o tym jakie bezeceństwa tam wyczyniali z imigrantami. POza tym twoją ułomność można oPiSać cytatem: \"...korwiniści udzielali prostych odpowiedzi na trudne pytania, co pozwalało poczuć, że rozumie się te wszystkie złożone zjawiska społeczne i polityczne, których ogarnięcie w rzeczywistości wymaga wiedzy i wysiłku dla jej zdobycia.\" Ty tej wiedzy nie POsiadasz, nie chcesz jej mieć, albo totalnie taką ignorujesz, dlatego pleciesz wciąż bzdury. rudy błazen z druhem
|
|
Byli działacze partii Razem twierdzą, że doświadczali gróźb, przemocy słownej, wyzwisk, prób ośmieszania czy publicznego linczu – czytamy w tekście gazeta.pl o mobbingu w partii Razem. Zarząd nie widzi niedopatrzeń, jednak sytuacja jest utrudniona ze względu na to, że wewnętrzne wyroki sądu partyjnego są usuwane po dwóch latach z partyjnych baz. https://natemat.pl/396097,mobbing-w-partii-razem-byli-dzialacze-opowiadaja
|
|
Wszystko jasne, że paplik to semita.
|
|
\"Rządy lewicy to najlepsza gwarancja na to, że ludzie będą mieli wolność wyboru\" O ku.wa, ale odlot. Na to jedynie kretyn może się nabrać,a jeszcze większy skv...i wypisywać takie bzdury 😂 Kasia..
|
|
Jeśli De.wotka wpadła w furię i spadły jej tęczowe barchany, to oznacza, że mam 1000% racji... rudy błazen z druhem
|
|
Hajhitla dvpokrato, ile na Wasze faszystowskie fanaberie sypie Pitin? Już z furerem Mentzlem budujecie obozy koncentracyjne? Ile rocznie POLAKÓW puscicieprzez kominy krematoriow? Hitlerowskie szmaty? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
nie`dotyczy śmie twierdzić, że skoro u konkurencji zdarza się szkaradność to sam jest usprawiedliwiony, no i POmija kwestie totalnej manipulacji Końpederastów tezami programowo-ideowymi... rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |