poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ludzie to zawsze wiedzieli...

"szczupaki i węgorze które żywią się" padliną.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ludzie to zawsze wiedzieli...

Tu także są fotki Łomży:
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=326423

Witam. Może wiecie co dzisiaj się dzieje , siedze sobie i słysze ostry ryk motocykli., patzrze przez okno a tu chyba z 500 motocykli na Piłsudzkiego koło nowego szpitala jedzie w kierunku szosy zambrowskiej do centrum?????????????????????????????jakis zlot???/

Nie zna ktoś jakiegoś programu, którym mógłbym oglądac Tv na kompie? Chodzi mi o jakiś dobry program np ze stacjami typu Polsat, TVN czy coś zbliżonego do tego. Chće se oglądać jakieś normalne (nie arabskie), polskie TV. Jeśli ktoś ma link niech poda albo odezwie się do mnie na gg...

GG: 3125222

thx

Uwaga!!! nabity :)))))

no chyba sienieda

kiedys miałem do tego linki ale niedawno sprawdzałem zaden niedziałał :(
Ps. angel wszystkiego najlepszego :)

Mam wspierać JAGE jeżcze mnie tak nie posrało to oni nam stadion rozpier* moge pestek nie jesc nie umre od tego !!! Więc się zastanów jeden z drugiom jaki klub chcecie wspierać brany to won do białego !!! Anie gadki szmatki ,ze piłke trzeba wspierac w każdym wydaniu napewno nie !!! co Jagi kibice z co drugim klubem leją się i demolki urzadzają , ja niechce takiego footbal !!!

Moja jedyna miłość to ŁKS...!!!

500?? chyba nie bardzo....

Uwaga!!! nabity :)))))

loko napisz lepiej cos wnoszacego na forum a nie przy*** sie do kaZdego ja slyszaklem ze loko kreci najlepsze lody w lomzy

Treść jest ukryta

Ja na tym zjeździe byłem z tato czoper zapoznałem sie z wielu chłopakami pooglądałem dużo czoperów harrlejów i ścigaczy. Lecz najwięcej było skuterów !! Mimo to że jeden chłopak na krosie si epopisywał choć miał 16 lat i niemiał prawa jazdy i zepsół nam zabawe to i tak było zajefajnie!!

K 69 --> NO JA KRĘCE LODY I MAM Z TEGO KLOPS A TY CHYBA ROBISZ LODY I NIE MASZ Z TEGO KASY. JAK DOBRZE PAMIĘTAM OSTATNIO KOLEGA CI PODAWAŁ ZA FREE. NAUCZ SIĘ POPRAWNEJ POLSZCZYZNY. "slyszaklem"

Taki tuner podlaczasz do zlacza pci i komputer staje sei tez telewizorem, na tych samych zasadach. Czyli sa tam wejscia antenowe i wszystkie inne potrzebne do odbierania telewizji (czesto tez i radia). Mozesz sobie np podlaczyc antene od kablowki, albo taka zwykla odbierajaca fale telewizyjne. Mozna sobie kupic taka koncowke rozdzielajaca, ktora rozdzieli ci antene na dwie i w ten sposob bedziesz mogl miec zarowno telewizje w telewizorze jak i komputerze.

Co do telewizji w Ist to skad macie informacje ze ma byc 7 czy tam 8 kanalow?

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Który z królów Polskich był posłem Ziemi Łomżyńskiej zanim został królem.

Pozdrowienia

Zbych

KiLeR: Dobry program, thx.

Ma ktoś może jakieś linki do tv, bo w tym programie mozna dodawać swoje linki, bo jakoś ten program swoimi propozycjami stacji na kolana mnie nie żucił... O_o

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org