Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koszmar matek z niepełnosprawnymi dziećmi |
Oto jak w państwie PiSlamskim wygląda POmoc dla matek z niepełnosprawnymi dziećmi: https://www.onet.pl/styl-zycia/onetkobieta/smierc-36-latki-i-jej-syna-na-promie-wiadomo-co-widac-na-monitoringu/crswgw8,2b83378a rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koszmar matek z niepełnosprawnymi dziećmi |
Za to po chvju wyglądała owa pomoc za rudego. W odniesieniu do niepełnosprawnych. Sam będąc niepełnosprawnym, za PISu mogę jakoś normalnie żyć. Za rudego i jego złodziei, mogłem jedynie wegetować.
|
|
Przykład ślepego ch... POkazuje, że PiSlamiści POmagają tylko szajbusom... rudy błazen z druhem
|
|
\"...za PISu mogę jakoś normalnie żyć...\" == sorry, aparacik z D* kaczej zmiłuj się twe teksty świadczą żeś coś nie masz odniesienia co to jest normalność. Ktoś cię oszukała i zacząłeś rozumowanie i normalność oceniać spod kreski na minusie. to jakby stary dziwak brudas kaczyński opowiadał o jeździe autem, lub o shoppingu albo o modzie... litości... opłukaj aparat mózgowy wodą to przejrzysz chociaż troszkę, świat jest piękny ale nie można patrzeć na niego oczami z balkonu zgorzkniałego dziwadła Jarosława. jego sny to koszmar śni jak pilotuje tupolewa i brata osadza na brzozie... więc zastanów sie czy chcesz takiemu ... kibicować.
|
|
Lepiej z balkonu, aniżeli oczami folksdojcz-kvrvy.
|
|
Kali ciemna PiSda, arcykurwa, niepełnosprawny…. umysłowo jest ten ślepychuj. urbi et orbi !
|
|
Ale nie taka czarcia kvrva jak ty. I to na kaczych łapach.
|
|
Stara paplika i czara wie co to znaczy mieć upośledzone dzieci. Szkoda tylko że ojca nie znają bo wielu \"wujków\" się przez melinę przetoczyło. Milton
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |