Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ziobro: decyzja nie mogła być inna |
gdyby ścieli te drzewa park straciłby wiele na uroku. Nie oszpecajmy i tak biednego w zieleń naszego miasta. Ptaszki były i będą i oby nadal miały gdzie być. . . Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ziobro: decyzja nie mogła być inna |
Problem odchodów ptaków jest. Albo trafi kogoś i jest to problem tej osoby, albo leży na chodniku i jest to problem wszystkich ludzi bo śmierdzi i nie ma jak przejść. Jakieś rozwiązanie powinno być.
|
|
Co jest potrzebne aby wziasc kome w mixie?? Jakies zaswiadczenie o zarobkach?? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Paszport Polsatu i zaświadczenie o niekaralności
|
|
"... mam nadzieje ze 13maja wyjedziemy liczno grupo na majoVWke do Warszawy !!!!" NO STARY GRATULUJE JAK JUŻ POJEDZIECIE TO "GRUPO" NA TĄ " MAJOWKE" TO CHODŹ NIE MÓW ŻE JESTEŚ Z ŁOMŻY BO KISZKA TROSZKĘ JAK SIĘ TAK ODEZWIESZ. AAAAA ... I CALI CHOCIAŻ DOJADŹTA PALTA FURMANKI SPOJLIERI POZAKŁADAJTA I JEDŹTA PODBIJAĆ STOLYCE SWOIMI PADLINKAMI .
|
|
można przejść na drugą strone i już ;)
|
|
|
Spiero: Spierrrrrrrrrrrrrrrrrrr********************* kutafonie. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
szkoda tylko ze nie dziala ;( "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |