Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mirosław B. a wolnosc słowa w Polsce |
DWA RAZY W CIĄGU DNIA PETARDA ZA 1,50ZŁ I BĘDZIE CISZA . MIESZKAŁEM OBOK TEGO PARKU TAK KIEDYS SIĘ ROBIŁO I PRZYNOSIŁO REZULTAT. MY MIELISMY SWOJEGO CZASU "ZASRANY" PROBLEM. WSZYSTKIE SAMOCHODY NA PARKINGU BYŁY POPROSTU ZASRANE. I COŚ TRZEBA BYŁO DZIAŁAĆ
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mirosław B. a wolnosc słowa w Polsce |
Ok wielkie dzieki :) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Prawda jest taka, że po wycięciu tych drzew, z tego niby parku, już nic nie zostanie. W Łomży i tak nie ma drzew. Jak myślicie, skąd mamy takie silne wiatry (nie wliczając w to naszego specificznego klimatu :D)? Nie ma naturalnej ochrony w postaci drzew. Mamy za to dużo wolnej przestrzeni w postaci zagnojonych pól i niewybudowanych hipermarketów :)
|
|
A ja tam wypożyczam w wypożyczalni w Stokrotce i w Grand Markecie. Właściciel też zastanawiał się nad dowozem, ale stwierdził że będzie wychodziło za drogo choć filmy ma tylko po 5 zeta. I w każdą sobotę można wypożyczyć na dwie doby. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Uważam, że wycięcie drzew to barbarzyństwo. Rzeczywiście jest to problem, a przejście na drugą stronę nic nie daje ,bo tam też "robią" ptaki. Może rzeczywiście jakiś nowatorski sposób ,by się przydał tylko zastanawiam się czy obchodzi to nasze władze, które z pewnością tamtędy nie przechodzą. Może ewentualnie przejeżdżają. W każdym razie im na głowę nic nie spadnie. Pozdrawiam. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
widziałem ten filmik nic szczególnego , zresztą wiecej ich jest nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
loko znajdz sobie inne zajecie niz pisanie taki bezsensownych komentarzy
|
|
A wcale nie, bo będą nowsze autka… Sporo nowsze.
|
|
ja uwazam to za temat zamkniety jak leszek16064 napisal ze to teren prywatny i teraz od wlasciciela zalezy co tam teraz bedzie... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |