Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"Polska nie będzie miała innego wyjścia, jak przystąpić do wojny\" |
to są słowa polskiego ambasadora ktore wypowiedział w czasie wywiadu dla francuskiej telewizji. Pan ambasador sie w swej emocjonalnej wypowiedzi tak zapędził że zdradził co nam szykuje PIS. Tak wiec zanim pojdziecie do urn wyborczych to miejcie to na uwadze bo gdy PIS wygra wybory to juz nikt nie stanie na drodze ich szalenstwa a twoi synowie , mężowie beda ginać na wojnie. follow me
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"Polska nie będzie miała innego wyjścia, jak przystąpić do wojny\\\" |
Jeśliby Ukraina padła to POlska może być następnym celem Putina, wówczas oczywiste jest, że nie będzie wyjścia... rudy błazen z druhem
|
|
paplik na stole jest juz opcja wkroczenia wojskpolskich na Ukrainę w ramach misji NATO uwaga głownie polskich - pojmujesz . Może dorzucą jeszcze jakieś płotki ale cała zachodnia europa ani USA nie wezmą w tym udziału follow me
|
|
...ślepoch.jowy czarnowidz... rudy błazen z druhem
|
|
skorzystaj: rudy błazen z druhem
|
|
mam wrażenie ,że ty jednak jesteś podły żyd. follow me
|
|
...no to kamień z serca mi spadł..., bo miałem jednak małe wyrzuty sumienia, niePOtrzebnie, zasługujesz na obraźliwe inwektywy... rudy błazen z druhem
|
|
...no to kamień z serca mi spadł..., bo miałem jednak małe wyrzuty sumienia, niePOtrzebnie, zasługujesz na obraźliwe inwektywy... rudy błazen z druhem
|
|
Że paplik żyd? Ale jakiś dziwny. Pożera wszystko jak leci. Nie patrząc koszerne czy nie. Władziu, kurzysz jeszcze papierosy?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |