Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Donald Tusk zwyciężył w zeszłorocznym rankingu... kłamców |
B6 to już całkiem przyjemny amorek, w przeciwieństwie do B4. Jeśli jeździłeś na naprawde dobrym zawiasie to chyba sam znasz odpowiedz czym różni sie od B4 + H&R. To jest zupełnie inna bajka i inne parametry trakcyjne auta. Nie życze nikomu takiej przygody którą miałem, właśnie dzieki zestawieniu którą na poczatku zaproponowałeś. To jest dobre tylko dla lansu przy, ostrzejszej jeździe sie nie sprawdza.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Donald Tusk zwyciężył w zeszłorocznym rankingu... kłamców |
A nie dom weterana przypadkiem ?
|
|
ale czy B4 nie będzie lepszy od seryjnego amorka w Lanosie? załóżmy, że zostawimy seryjne springi, a amory wymienimy na B4... czy to nie będzie lepszy zawias niż seria w konkretnym przypadku Lanosa??? jeździłem na różnych zawiasach i wybierałbym coś preśredniego między komfortem a twardością; zbyt twardego zawiasu jak w pewnym Golfie z gwintem K&W, którym jechałem bym raczej nie zdzierżył, ale już seryjny Focus ma bardzo fajnie zestrojoną zawiechę..
|
|
takie pierdołki mogę trzepać jak z rękawa :) Mariusz wytęż umysł :)
|
|
podobno słyszałem że 60 easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
Jakoś nie widzę, żeby Łomża chyliła się ku upadłości. Nic nie słychać aby Prezedent Pan Jerzy Brzeziński ogłosił upadłość miasta Łomży, wręcz przeciwnie remontują ulice, stadion, Starówkę (rewitalizacja miasta) budują nowe ronda i jak tu można o Łomży pisać była. Pozdrowienia. Jurand
|
|
Ida sobie dziesiej na dworzec a tu przed 4+zonk. ;) Patrza a tu palma z kokosami, prawie identyczno jak u krawaciorzy w stolicy. Szkoda, że nie mom aparatu to bym zdjecie wam zrobniol. Jo tylko nie widza w tym celowosci i jo tam nie chca aby gorolom dorównać w taki sposob. Kaj to jest pomysł, żeby palme kopiowac ? Poduk mnie to niech sobie warszawiouki ta swoja palma mają a my coś neu, coś innego. Mój opa się śmieja że niedługa to ichnyj Pałac im. Stalina tu przeniosom albo pomniejszą replike zbuduja :)
|
|
Idz do "ZDZ" na bawelne tam sie niezmarnujesz.
|
|
czy ktos posiada zdjecia z wykopalisk odbywajacych sie w okolic hali targowej i co tam ciekawego znaleziono?? Żyjemy w czasach w których do domu szybciej dojeżdża PIZZA niż POLICJA
|
|
Dzisiejszego pięknego dnia naszła mnie chęć na pestki , zachodze do sklepu biorę , wychodze patrze a tu napisik Wspieramy Jage :O odrazu wyrzuciłem , odeszła mi chęć na pestki , chyba że innym razem wezme inne , co wy myślicie na ten temat? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
ptysiu majówka będzie na początku czerwca ;)
|
|
Fanka bocianka: "... niemasz dużego i grubego problema !!!" A to dla Ciebie duży problem? :>
|
|
basen lub kino... czemu nie! ale ten salon gier?! ahh ptysiu - to nie las vegas
|
|
30 złotych to normalna stawka za prace tego typu w PL, jazda taczka nie wymaga specjalnych umiejętności, uprawnien itp. Z reszta na takie ogłoszenie odpowie pewnie jakiś małolat, który pojeźdzai w dzień z ziemia a wieczorem bedzie miał za co sie bawić. Myślę, że jest to uczciwa propozycja! w tym ogłoszeniu nikt nikogo w żaden sposób nie uraził, nie jest to ogłoszenie typu "wesołego Murzyna do obierania ziemniaków zatrudnię" tylko konkret- podane zlecenie, podane wynagrodzenie- chcesz dzwoń. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Bardzo chętnie, jeżeli coś ciekawego uda mi się uchwycić to wrzucę na pewno. A teraz będę mieć jeszcze ekstra motywację i trochę wolnego czasu, więc jest to bardzo możliwe :) Raver bawisz się troszkę aparatem? Pokaż jakieś swoje fotki :) Ja jako początkujący amator nie mam się zbynio czym chwalić, ale mimo wszystko zapraszam na swoją stronę: www.hp.wre.pl Pozdrawiam. PS. Coś bardzo podobnego rozwija się na forum Gazety Wyborczej. http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=738&w=33255153&v=2&s=0 "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Ej, czy ktoś z Was ma może jakieś fajne rameczki na zdjęcia w formie cyfrowej? A może znacie jakąś stronkę, z której mógłbym je pobrać. Z góry wielkie dzięki i czekam na odpowiedź :) P.S. Jeśli macie coś ciekawego, podeślijcie makmarc@interia.pl
|
|
ja uzywam już z miecha no i duża rużnica wcześniej miałem xp ciagle się mulił wieszał jakieś dziwne bzdety się działy a ten zasuwa i nic takiego się nie dzieje pozatym wydaje się być owiele szybszy :D jak dla mnie to jest lepszy od zwykłego xp z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Podejrzewam że szukasz tego: Andru Donalds & Eugenia Vlasova - Wind Of Hope "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |