Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Warzecha OSTRO O USTAWIE SZPIEGOWSKIEJ: to uderzy we wszystkich! |
https://pch24.tv/warzecha-ostro-o-ustawie-szpiegowskiej-to-uderzy-we-wszystkich/ Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Warzecha OSTRO O USTAWIE SZPIEGOWSKIEJ: to uderzy we wszystkich! |
A wiesz wąski, że to by się zgadzało, ustawa uderzy we wszystkich ..... agentów .... Uderzy więc w warzęchę bo to jest agent .......... Tak, że tegies ......... ----------------------- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
wąski @Lobo/@paplik - ja mam Brauna i Bosaka. Ty - masz Michnika i Urbana umrzyka. Co jeden lepszy od drugiego. Antypolska żydokomuna ... Bardzo możliwe że redakcja Do Rzeczy zostanie przetrzebiona. Niewygodna dla socjalistów - z Bandy Czworga! Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
„…- ja mam Brauna i Bosaka.” Na pewno ty ich … masz? Z obserwacji wynika po diagnozie to raczej te dwa debile z ruskiej kamandy mają ciebie. Żebyś nie myślał że z ich strony jesteś kimś wartościowym, im nazi-ch*ujkom potrzebny jesteś jako mięso armatnie jak putinowi ludzie nic nie znaczą to tylko kupa mięsa bez znaczenia.
|
|
Niech żyje człowiek nieskażony przez stare i nowe stalinowskie androny Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
@atbis - ten komsomolec z twojego obrazka co ma napisane na szyi? Napisz po polsku Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |