Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
spadek Łomży w rankingu |
Ostatnio pół Łomży śmierdzi gnojówą .To powinno być karalne ,bo nie da się tego wytrzymać . Co o tym sądzicie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: spadek Łomży w rankingu |
co sądzimy ? nic nie sądzimy tylko czujemy smród
|
|
martincool... mogę jeszcze dorzucić następną...11155. jak chcesz to będe mógł dopiero wysałać po świętach, przez ten głupi kabelek
|
|
Z ta szkołą zycia w ogolniaku to bym z Toba polemizowala.Czego nas nauczyli to wkuwania wkuwania i jeszcze raz wkuwania, czesto bezsensownego i nie przydatnego.Zaliczyles klasówkę i styka. Czy szkołą życia można nazwać to iż Pani Bujko od biologii dyktowała ze swojego zeszytu notatki i trzeba było pisać i pisać a takich jak ona było kilku: fizyka +zeszyt z rozwiązaniami u pani prof.B. Bernatowicza nazwałabym raczej szkołą przetrwania.
|
|
Mam pytanko do wszystkich forumowiczów. Jeśli jesteście na mieście i macie ochotę na lody, to jakie wybieracie ? Ja osobiscie bardzo lubie Lody GOTTI. Są najlepsze bą są zmrożone i mają jak dla mnie najlepszy smak i na dodatek na starym rynku jest też karczma piwna, więc najpierw można iść ze znajomymi na lody, a puźniej wypic nasze najlepsze Łomżyńskie piwo. Teraz jeszcze dochodzą transmisje z mundialu. Więc piwko i wielkie emocje na starym rynku. Co myślicie na ten temat ? No i na koniec jestem tego zdania że gdyby nie Lody GOTTI to nie mielibysmy w Łomży palmy :D No i ten Stary rynek nie jest taki obskurny dzięki Karczmie piwnej :D
|
|
kobiety lobio najlepsze lodziki tylko szkoad ze az takie drogie
|
|
Jeżeli nie możesz znależć , to znaczy że niemasz dużego i grubego problema !!!
|
|
Najlepszy aromat unosi się w okolicach ulicy Sybiraków. Ten rejon szczególnie polecam fetyszystom. Zbych
|
|
Witam. Widzę, że dyskusja zeszła na zupełnie inne tory, niż autor tematu miał w zamyśle. Dlatego postaram się wyciągnąć z całej dyskusji jakiś konsensus... Temat tyczy się szacunku do ludzi. Owszem - popieram w 100% to, że ludzi trzeba szanować. Nauczmy się jednak szanować pracę. Bodajże dwa lata temu spotkałem znajomego, który pracuje w Urzędzie Pracy. Ogłoszono "nabór" dla bezrobotnych, do robót interwencyjnych (zamiatanie liści w parku itp.). Było 50 miejsc. Zgłosiły się 3 osoby... Nikt nie wie, ilu z tych "biednych bezrobotnych" to bezrobotni z wyboru (czyt. LENIE), którym po prostu nie chce się pracować!. Uwierzcie mi, że jeśli ktoś chce pracować, to znajdzie pracę. Wracając do tematu: nikt nikogo nie zmusza do odpowiedzi na to ogłoszenie. W ogłoszeniu nie napisano też, o jaką ilość tego czarnoziemu chodzi. Jeśli to będzie dla przykładu 20 taczek na głowę, to myślę, że proponowane 30 złotych jest proporcjonalne do zakładanego wymiaru pracy. Niestety, nigdzie nie jest napisane, kiedy dana propozycja pracy jest już wyzyskiem, a kiedy jeszcze nie. Pamiętajmy, iż punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Są ludzie, którzy naprawdę chcą pracować, a 30 złotych to dla nich jedzenie na tydzień czasu... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
najlepsze to te lody GOTTI nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
majówka w Zdzichu na starej łomży p/sz w poniedziałek ;)
|
|
Z anglii sprowadzają tanio ale trzeba też zapłacić za przestawianie kierownicy na lewą stronę a to koszt ok. 2000 zł .....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |